Konkurrence: VIP event med Dr. Hauschka & Karim Sattar

sådan kickstarter jeg min forbrænding

Jeg gør hvad jeg kan, for at sætte min forbrænding op, mest så jeg kan holde fast i min tro om at jeg den vej så kan spise mere af det, der er sjovt (som vi alle ved hvad er) og ikke tage på. Med andre ord,  jeg vil for –  næsten  – alt i verden holde den lækre form jeg er i nu. (Se mere af den 6.sept 2012 her på bloggen). Måden jeg har gjort det på og det ser i al beskedenhed ud til at virke, er følgende:

{Styrketræning.} Jo flere muskler jo mere fedt forbrænder du. Du kan løfte let og mange gange, det er fedtforbrænding, men du kan også øge og stabilisere din forbrænding ved at bygge muskler ved at løfte tungt/færre reps.
{Cardio.} Hvis du vil brænde fedt af, så er 40 minutter ad gangen max, hvor du får pulsen i vejret, 3-4 gange om ugen ganske udemærket. Hvis man gerne vil brænde fedt, skal man have pulsen i vejret big time og ha været  i gang min. 20 minutter. Står du af før de 20 minutter er gået, er chancen for at du har forbrændt fedt ret lille. Hvis overhovedet!
{Mad.} Spis mindst tre gange om dagen + mellemmåltider. Den er bare ikke længere. Jeg spiser og spiser og spiser og jeg holder vægten. Hvis jeg er på farten, køber jeg en proteinbar som mellemåltid eller har riskager i tasken. Jeg har altid proteinpulver i bilen.
{Vand.} Sørg for himlens skyld da for faen at drikke væske. Vand. Masser af vand!

Kunne du bruge det til noget? Hvad gør du, for at holde dig i form?

:) Husk at tjekke de mange andre indlæg om min træning og om hvordan jeg tabte mig 10 kg på tre måneder her. 

 

10 kommentarer

 • Judi

  Det er simpelthen en SUPER blog du har! Virkelig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  ET TRICK!!!! ET TIP!! KALD DET HVA DU VIL

  et lille tip til det med forbrændingen og om at vide hvornår man har sat fedtforbrændingen igang under træning, er når man står og er helt svedig og ulækker efter f.eks. 40 mins træning, så mærk med hånden på din mave. Hvis huden er kold er det fordi du har forbrændt fedt, hvis huden er varm så er fedtforbrændingen ikke gået igang (så fortsætter du bare ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Eggers

  Hejsa! De 40 minutter er fordi du ikke nødvendigvis brænder mere af at gøre det længere. Det er bedre at gøre det to gange på en dag i stedet for at kickstarte den. En halv time morgen og en halv time aften. Ellers bare en halv time – 40 min een gang. K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Nååå, på den måde!! Jamen så behøver jeg ikke bruge en time kun på cardio… Fedt :D
   Så lige et sted du ligger ned og laver crunch (hvis de hedder det), pga din hofte.. Jeg kan ikke lave dem overhoved pga et dårligt knæ :(
   Har du et forslag til en anden god øvelse hvor man kan træne ben uden at skulle belaste knæ?
   -ender med at ligne en isvaffel hvis jeg fortsætter med KUN at træne arme…. ARGHHH…. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Det er bench press i smith maskine du mener ;) crunch er for mavsen. Den bruger jeg i stedet for squat.
   Prøv med stiff leg øvelser, måske er det bedre for dig?
   http://www.youtube.com/watch?v=xT5-HS6e9O4 eller leg press. Men læg dig evt på siden i stedet. Spørg lige en instruktør for en sikkerhedsskyld :)

   Stiff leg / Deadlift er nogle af de bedste baldeøvelser: http://www.youtube.com/results?search_query=stiff+leg+&oq=stiff+leg+&gs_l=youtube-reduced.3..35i39l2j0l2.45371.47187.0.47332.12.11.1.0.0.0.131.1082.5j6.11.0…0.0…1ac.1.eS7-CC1VBOg

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Nååå… Haha… Det er DET de hedder!! Uhh… -må da lige prøve her senere i dag når der skal trænes :D

   Tak for det ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du havde samme højde og vægt før som jeg har nu… Så er SÅ imponeret!! Wow… Selvom du har fået den hjælp vi andre kun drømmer om (har ikke råd i mit tilfælde) er du mega sej!

  Er en spasser til at finde ud af det med mad :/ så prøver at spise efter hvad jeg selv tror er fornuftigt.. (tjekker din blog ud for råd)

  Men mht træning har jeg trænet en time cardio, men du nævner at 40min er max… Tænker bare.. Hvorfor?
  Synes ikke det kan gå hurtigt nok med et vægttab nemlig :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Eggers

  Uhhh, jeg tror jeg laver et indlæg om hjemmetræning. Men køb dig en swissball, yogamåtte og nogle håndvægte, du kan lægge på brystet når du laver maveøvelser på gulvet. Brug en bænk til at lave for undermave.
  Læs mere her:
  https://dkira.com/?s=crunch+

  For undermave (lige så vigtig som øverste del)
  http://www.extreme-fitness-now.com/lower-ab-exercises.html

  Husk at træne lænd når du træner mave:
  http://www.spinalsurgeon.com/treatments/non-surgical-treatments/six-quick-low-back-exercises/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Når nu jeg ikke har mulighed for at gå i træningscenter pt, kan du så nogle tips til “hjemmetræning” mht at få strammet lår og mave op? Løber 4 gange ugentligt og går ture hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: VIP event med Dr. Hauschka & Karim Sattar