før/efter: makeup

tabte to kilo på tre timer

Jeg vågnede i morges af mareridt, det hænder især hvis jeg skal sove alene at jeg får mareridt. Det er ikke særlig rart, men det mest skuffende er at de seneste mareridt jeg har haft har jeg boet i en superfed lejlighed præcis som jeg kan lide den. Når jeg så vågner, opdager jeg at der bor jeg slet ikke. Træls ;)

Nå, men da jeg vågnede af mareridtet, trissede jeg ind på vægten. Tal om at være besat. Jeg burde ikke veje mig hver dag, men det gør jeg. Faktisk kan jeg ikke anbefale at man gøre det. Man skal kun gøre det een gang om ugen. Det er endnu bedre at læne sig op ad billeder ugentligt og målebånd.

I morges ved 6 tiden vejede jeg to kilo mere end jeg gjorde for en time siden, da jeg stod op. Ja, det er væske, ikke fedt. Det havde været vildt. Nå, men jeg har tisset to gange før jeg vejede mig.

Lad os se om det holder. Det kommer vel an på, hvad jeg spiser i dag. Jeg kom til at spise havregryn og mindst seks scoops af proteinpulver i går. Havregryn indgår ikke i min diæt mere, og jeg må kun få halvanden scoop proteinpulver om dagen hvis jeg skal følge diæten da der er kalorier i.

God dag, alle!  :-)

(I kan følge min proces på TLC til oktober i programmet hvor jeg er vært: På egen krop – Kira Eggers som bodybuilder

8 kommentarer

  • Hej søde Kira, det er altså en gang pjat med 1½ scoop proteinpulver, hvis du vil tabe dig og HOLDE på muskelmassen så SKAL du have flere proteiner og skære ned på kulhydraterne (trust me, im a former miss fitness girl ;)) Man tar selvfølgelig hurtigt på igen når man får salt og kulhydrater.

    Op til en konkurrence drikker jeg op til ca 15 liter cola light på een dag for at tømme kroppen, og så tilfører jeg ca 500 gr protein og NO carbs før på selve dagen

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Hej, respekt for det ;)
      Du kender ikke hele min kostplan og jeg er under observering og kører en bodybuilder diæt der er designet til mig personligt. Derfor kan det virke misvisende.
      Jeg får proteiner fra alt mulig andet.
      God søndag herfra

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

    Må du kun få 1,5 scoop protein pulver om dagen? (dvs ca. 50-60 gram?) Få du resten fra æggehvider så?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Glenn A

    Tine, jeg har det samme problem – jeg har bare ikke fået det konstateret af en læge.
    Burde måske ta fat på det.
    Jeg kan træne væk to kilo på en dag og om aftenen har jeg taget på tre kilo. Det er ligesom et trin frem og to tilbage. Om morgonen vejer jeg som regel to-tre kilo mindre end om aftenen.
    Det er lige som jeg svulmer op om mavetrakten i perioder og ser tyk ud. Det er superfrustrerende når man ellers prøver at passe sin kost og løber ti kilometer et par-tre gange om ugen hver gang.
    Hvad er det for medicin?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Kira,

    Der kan du se det er ikke sundt at sove alene – jeg ville aldrig lade dig sove alene – jo måske hvis du havde være “uartig” – nej by second thought vi kan ikke have du får mareridt – held og lykke med din træning etc.

    Stor hilsen og god energi,

    Jan

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

    Jeg har faktisk ikke tænkt på at det kunne være det, det anede jeg ikke. Tak for tippet!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Hej Kira, jeg føler med dig. Jeg tager også flere liter væske på på kort tid. Det skyldes for lavt stofskifte, som jeg får medicin for. Pludselig hæver jeg op og vejer 2-3 kg mere, og så tisser jeg det ud. Folk har svært ved at tro, at det er væske og tror, at jeg bare ikke kan styre mit slikforbrug eller noget i den stil. Det er enormt anstrengende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Tine, så er vi på samme vogn, for jeg oplever det samme. Det er sygt!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

før/efter: makeup