Slog en lille rekord :-)

Så længe skulle jeg presse mig selv

{Indeholder reklamelinks for EasyPark}

Screen Shot 2016-03-29 at 16.14.36

14 dage! Så længe har det taget mig at få vænnet mig til at løbe hver dag. Jeg har gjort det, at jeg løb selvom jeg ikke gad. Simpelthen fordi jeg ønskede at vænne min krop til det og vænne mig til en ny rytme. Nu kan jeg slet ikke undvære løbeturen. Ikke fordi jeg synes det er sjovt at løbe, synes for det meste det er røvkedeligt. På den anden side, jeg vil gøre det, jeg vil igennem det og jeg vil holde fast i det. Så jeg prøver at bruge det til at rense hovedet og guderne skal vide, det føles fantastisk bagefter! Men det har altså til dels også været fordi jeg har fundet det ubehageligt og hårdt på grund af de der vejrtrækningsproblemer jeg har haft/har lidt stadig som så har påvirket resten af min form grundet ringe iltoptagelse. Nu hvor jeg har fået lettere ved det og ikke syrer til i benene inden der er gået fem minutter, føles det ret overkommeligt. Jeg prøver bare at ændre rute og tælle skridt på skridttælleren. Jeg løber ikke mere end tre kilometer men på under to uger har jeg opnået at jeg ikke skal stoppe op fordi jeg bliver forpustet, har været rigtig god til at fokusere på at trække vejret heeeeeeelt ned i maven (fordi jeg nu kan) og i det hele taget lyttet til min krop.
Jeg kan næsten ikke komme videre med min dag hvis ikke får løbet. Det var præcis ideen med det. Det virker. Hvis det regner, ja så gider jeg ikke. Men jeg styrketræner så også en hel del ved siden af, så det går nok.
Det eneste jeg oplever nu, er at vejrtrækningsproblemerne kommer bagefter og resten af dagen. Jeg sukker, gaber og hiver efter vejret. Pisse anstrengende! Det er vist til at bestille tid hos osteopaten igen.

Jeg har altid kun powerwalket men det er sgu rart med lidt forandring. Plus det er gratis og nogle gange lunter Opi med.
Så tanken her er, at du bare skal presse dig selv igen og igen og måske kan du på den måde blive lidt gladere for noget som du før bare slet ikke orkede. Find en at gøre det med, det kan nogle gange være den bedste løsning.

TIP: Hver gang du ser en bænk kan du evt. lave nogle dips :-)

Reklame: Undgå parkeringsafgifter!
Vidste du, at du kan parkere, lade bilen stå imens du er på ferie og forlænge din parkering fra din rejsedestination? Det eneste du skal bruge, er internet og adgang til EasyPark appen. Min erfaring siger mig, det fungerer perfekt! Klik her for at læse mere: easypark.dk 

 

2 kommentarer

 • Charlotte

  ja ja, nu skal jeg nok komme igang med mit løb.. starter i morgen aften, og så der ud af.
  Du er da også alle vejne.. og du taler altid til min indre stemme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Charlotte, jeg er din samvittighed på godt og ondt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slog en lille rekord :-)