Vi har en gør – det selv – en på hånden

Mit håndværker gen er for vildt. Jeg kan ikke lade være, jeg bygger og bygger. Jeg maler og maler. Jeg har faktisk bygget hele mit sommerhus selv. Jeg er pt i gang med at sætte nyt tag på og bygge tagterasse. Dan får baghjul og naboerne måber når jeg står der på taget med håndværker – bælte og udretter lækkerier.

Her sætter jeg hegn op, så Opi ikke løber ud og bliver kørt over, eller lægger en klat til en uheldig løber.

Jeg måtte pille mit plankeværk ned, da min grundejerforening er emsig. Nu venter jeg bare på, at de beder resten af vejens husejere om det samme, for de har vel hørt om ligeværdighedsprincip, har de ikke? :)
Jeg har i øvrigt tøj på fra G-Star. Jeg lagde mærke til på Zalando, at de faktisk har lækkert tøj til kvinder. Jeg elsker army og oliven farver. Det elsker også mig, så her er et match. Se et lækkert udvalg her

20130106_05004920130106_05002620130106_05001020130106_050049Elsker min bil, men har den kun til sidst på året, da leasingen hører op. Overvejer en Mercedes, men der skal være plads til hund og fitness udstyr. Ikke nødvendigvis på een gang, derfor skal der være masser af plads. Jeg kører rigtig meget i forbindelse med mit arbejde som træner på arbejdspladser men også fordi jeg har klienter lidt spredt, så min rullende kontor skal altså være behageligt og med godt anlæg.
Du kan også lease en bil, jeg leaser via max-martin.dk

20130106_05041720130106_050409
Ok, fis! Jeg kan ikke et dyt med håndværk, andet end at jeg elsker søm og bruger dem til alt :) {Dan korser sig}.

2 kommentarer

  • Jannie

    Kære Kira.
    Sikke en udsigt til din skønne barm ;0) Ja, jeg er kvinde, gift med en dejlig mand, som straks ville kommentere på de dejlige babser. Denne kommentar sendt som ros med et glimt i øjet ;0)
    Knus Jannie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye øreringe fra Jane Kønig, er de ikke bare fine?