Har du fået kejsersnit eller har du haft navlebrok - se her

Slog en lille rekord :-)

12512381_10154024698823674_8750546825383156221_n

Normalt går jeg ikke op i rekorder. Kun hvis jeg skal motiveres til at presse mig selv lidt mere, og så prøver jeg selvfølgelig  at holde øje med min form løbende, så jeg ikke stagnerer. Men i dag lavede jeg lunges med 44 kg. Normalt tager jeg  24 kg i alt! Jeg vil så lige sige, at jeg har grundet åndedrætsproblemer haft svært ved at holde til særlig meget men efter behandling er der sket mirakler nærmest. (læs: det indlæg med osteopaten) Det er faktisk nyt for mig. Jeg regner med, at jeg kan tage noget mere næste gang, for det eneste der egentlig afholder mig fra at tage et par kilo mere i hver hånd, er balancen. Men også fordi jeg i flere år uden jeg har vidst hvorfor, oplevet ekstrem udmattelse alt for hurtigt. Det er heldigvis noget der er på tilbagetog efter jeg har startet behandling som sagt :)
Jeg tager 10 gentagelser/3 – 4 sæt på hvert ben stående og med vægte i hver hånd og ved hjælp af straps.

Læs også: Har du fået kejsersnit eller har du haft navlebrok? Eller har du problemer med vejrtrækning? Klik her
For nogen er det svagt at bruge straps. Jeg er lodret uenig! Hvis jeg kan presse mine ben mere ved at bruge straps hvorfor skulle jeg så ikke lade dem tage over, når det bliver tungt? Det er virkelig anti-klimaks at tabe vægtene ud af hænderne men have mere juice i benene eksempelvis. Man kan bruge straps til mange øvelser også chin up hvis man føler at ens hænder glider før musklerne. Man kan også supplere med gym chalk – klik her.
Billedet er ikke en lunge, men bulgarian split squat. Du kan se en lunge i fuld vigør på min insta her

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du fået kejsersnit eller har du haft navlebrok - se her