Kiras Klumme: Mine værste diva-øjeblikke

Kiras Klumme: Jeg vil ikke undvære sex

KIRAS KLUMME: Spontan sex, sex på køkkenbordet, sex på gulvet, sex i badet, sex i vindueskarmen. Kira vil begæres og går ikke ad vejen for en god gang æselsex hen over håndvasken.

Man kan jage eller blive jaget. Jeg indrømmer gerne, at jeg dybest set foretrækker at blive jaget!

Jeg vil hellere sidde derhjemme og se en sjov serie og male tånegle end at gå i selvsving på et kødmarked.

Og er det ikke sådan, det egentlig bør være?

Jeg er ret sikker på, at man ikke så hule-kvinder i stenalderen, der jagede hulemænd rundt med køller.

Mr. Right NOW
Men så igen….sidst jeg prøvede det der med at sidde derhjemme og vente på, at Mr. Right ville kom ind ad døren, skete der ikke ret meget andet end, at jeg fik lange hår på benene og en lille topmave.

Der er selvfølgelig undtagelser, hvis man har en svaghed for pizzamænd.

Det jeg vil frem til er, at det handler om at finde en fin balance. For det virker heller ikke. hvis det at finde en mand bliver top-prioritet i ens liv. Så ender det måske mere med en Mr. Right NOW og ikke en Mr. Lige-min-type-i-det-lange-løb.

Det røde flag er hejst
En Mr. Right NOW er ham, der kommer møvende, med det røde flag hejst. Du ved det, men du vælger at ignorere det!

Det kan føre til, at kvinder – som jeg selv – blander sex og kærlighed sammen.

Vi kan gå hen og tro, at jo mere vi knalder, jo mere knytter de sig. Tjek lige igen. For i stedet hedder det: Jo mere vi knalder med dem, jo mere fisse får de. Og vi ender med at nappe titlen som ‘Årets idiot’ i stedet for ‘Årets kvinde’.

Rundt i karrusellen
Et par gange rundt i kærlighed/sex-karrusellen og jeg blev klogere!

Men nu er jeg også en af dem, der ikke har lyst til at undvære sex. Heller ikke i et forhold. Manglende sex i et forhold er det samme som en holdeplads i vennezonen.

I den forbindelse – lad mig fortælle dig, hvad de fleste kvinder vil have (og jeg er fleste kvinder.) En god gang spontan æselsex hen over håndvasken kan gøre underværker.

Sådan vil jeg have det
Jeg indrømmer det gerne. Til tider vil kvinder – deriblandt jeg – gerne have den slags sex, der uden tvivl kan give din mor røde kinder.

Jeg vil have spontan sex, sex på køkkenbordet, sex på badeværelsesgulvet, sex i badet, sex i vindueskarmen og nogle gange i sengen. Jeg vil have masser af forspil og jeg have quickies. Jeg vil overraskes. Jeg vil så til gengæld springe mekanisk sex over, for det kan jeg sagtens undvære.

Sex skal være lidenskabeligt på en måde, så jeg ved, du begærer mig. Jeg vil have, at du aer håret væk fra mine øjne og kysser mig på halsen. Ingen steder på min krop bliver ignoreret og omvendt. Jeg vil kysses lidenskabeligt og med tunge, tak. Masser af det.

Nul sex – nul forhold
Kvinder såvel som mænd har et behov. Når vi ikke får det dækket, føler vi os tomme indeni og der mangler den der følelse af intimitet og nærvær.

Jeg tror, at det kan være med til at ødelægge forhold, hvis vi ikke har sex. Det vil få forholdet til at glide for meget over i vennezonen.

Ja, jeg ved godt, at kvinder gør ting forkert og at mænd af forskellige grunde ikke har lyst til sex. Men det er ikke det klummen handler om. Den handler i korte træk om at holde den intime forbindelse i et forhold. Det hedder vel kompromis og dialog.

Er det på tide?
Det handler om at dobbelttjekke sig selv, sit behov og sit forhold, og om at se efter om det er, som det bør være. Måske er det bare på tide at have sex?

Har du ikke en, der kan knalde dig, som du vil knaldes? Må jeg foreslå, at du går over til naboen og beder om en bytter for det sukker, han lånte i sidste uge.

Læs klummen på eb.dk her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiras Klumme: Mine værste diva-øjeblikke