Kiras Klumme: En nøgenmalers bekendelser

Kiras Klumme: Jeg skal scores

Kiras Klumme: Kvinder vil opdages og forføres, og vi vil ikke være dem, der skal score. Kære mænd, her er et par gode råd til, hvordan I skal gøre – og ikke gøre!

Sigmund Freud sagde engang: Det store spørgsmål – som jeg ikke har været i stand til at besvare – er, ‘Hvad ønsker en kvinde sig?’ Men så er det altså heller ikke sværere, Sigmund Freud!

Jeg skal ikke gøre mig til ekspert, men af mine egne fejltagelser, gode bedrifter og ikke mindst mine veninders kan jeg stå inde for følgende, når det kommer til dating:

Kvinder hader ting, der stinker
Når kvinder går i Body Shop, stikker de deres næsebor i alverdens dufte, indtil de ikke længere kan lugte forskel på vanilje og lavendel.

Vi elsker dufte! Altså vi har ikke noget imod beskidte mænd, hvis det handler om en hård dag på arbejdet. Men mænd med dårlig hygiejne både under og over bæltestedet skal ikke ansøge. Hold jer nu rene, folkens.

Definitionen af beskidt i munden er i mine øjne noget helt andet.

Du må gerne gøre grin
Men ikke med følgende: Vores bedstemødres kokkeevner, vores grimme hund, vores veninder, vores tøj, vores arbejde og til tider oppustede PMS krop.

Mænd med humor er et kæmpe turn on. Personligt kan jeg ikke tilbringe mange timer med én, der ikke kan få mig til at grine. Både med mig og af sig selv.

Et ægte smil er vejen til mit hjerte.

X-faktor
Ikke for meget snak om din eks kæreste i starten.

Det er okay at dele lidt, for vi vil også gerne vide hvor du står i forhold til hende. Selvom vi kvinder er kendt for at være gode til at arbejde i grupper, så er vi dybest set kyniske konkurrenter.

Vores teori er noget a la: A. Han er god nok til hende. B. Jeg er bedre end hende. C. Derfor bør han være sammen med mig – og jeg står ikke i vejen for min egen lykke.

Spiller spillet
Hvis jeg vil spille spil, ligger jeg mig i ske med et hæfte sudoku og en blyant. Ikke med en utilregnelig mand.

Mænd spiller spil som at lade som om, de er vilde med en pige for at få sex (players). Eller de gør det, fordi de er nogle usikre drengerøve, der have deres ego boostet. De giver af sig selv, til kvinden hopper med på vognen, og så er de væk.

Ergo: Deres ego har det meget bedre for en stund. Mænd, der er reelle med deres hensigter og som kan forstå at spille spillet ærbart, er rigtige mænd. Sig, hvad I mener og men, hvad I siger.

Jeg scorer aldrig
Jeg mister respekten, når en mand mister sin autoritet og bliver til en sammensunket svamp, der bare tager alt ind. Jeg tænker: Dørmåtte!

De for søde mænd undrer sig over, at de stride mænd får alle pigerne. Men måske er de nogle smarte, stride mænd, der ved, hvad de vil og går efter det.

De er selvsikre og kan sætte sig i respekt. Alfahanner er populære, fordi de kan lede en flok, og især kvinder føler sig beskyttet.

Så hvis du vil have en piges nummer, så vær en mand og bed om det. Lad være med at give hende dit visitkort og vent på hendes opkald. Kvinder vil opdages og forføres.

Jeg scorer ALDRIG. Jeg skal scores. Og jeg venter gerne længe.

Kort sagt: Så længe du er en sjov, sød, intelligent og renlig mand, kan vi sagtens tilgive dine små fejl.

Da jeg spurgte mine Facebook-venner om deres turn offs, var det følgende: Hår på ryggen og sokker i sandaler. Og det var altså pigerne, jeg spurgte.

Læs klummen på ekstrabladet.dk 

1 kommentar

  • Hehe lige præcis Kira :) Der er SÅ meget de mænd bare ikke forstår, og det er jo SÅ simpelt egentlig hihi, fortsat god tirsdag til dig, og elsker at læse din blog

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiras Klumme: En nøgenmalers bekendelser