Kira skruer bissen på: Jeg skyder sgu da ikke om søndagen!

Kiras Klumme: Forhud på dåse

Kiras klumme: Mangler du din forhud? Så står den muligvis på mit natbord forklædt som natcreme.

Hvis du følger min klumme, har du vel bemærket en helt almindelig tendens. Nemlig at min dedikerede fokus ligger på mandlige kønsorganer.

Det vidunderlige internet byder på mange spændende penis-relaterede ting, og da jeg ikke skal på sommerferie (en weekend til Zurich og en familietur til Lolland kan vel næppe betegnes som ferie) har jeg masser af tid til at spekulere i, hvad der egentlig sker med mænds forhud, når de bliver omskåret. Og sikke en viden jeg nu ligger inde med.

‘Fibroblastceller’
Det er ikke siden skoletiden, at jeg har brugt ordet ‘fibroblastceller’, og nu dukker det så op igen, i forlængelse af min søgen på forhuds-mysteriet. Angiveligt bliver forhudens fibroblastceller brugt til at kultivere og gro nye celler, som anvendes til ny hud til brændofre, ansigtscremer og væksthormoner.

Det vil altså sige, at er du omskåret, er det stor sandsynlighed for, at en eller anden tilfældig går rundt med din forhud på næsen. Eller din kæreste går i seng med en fremmed mands penis-efterladenskaber i ansigtet.

Der er simpelthen ‘big business’ i at fjerne mænds forhud, og firmaer som SkinMedica tjener boksen på at læger lemlæster mænds kønsorgan ved fødslen.

Altså, hvis jeg skulle jeg lege penis-doktor, ville det da være med noget helt andet i tankerne – og kun for sjov!

Bedre uden?
Det siges at sex uden forhud er bedre. Jeg kan af gode grunde ikke svare på, om sex er bedre med eller uden forhud for mandens vedkommende, og jeg tror næppe at kvinder mærker den store forskel.

Det er til stor diskussion, hvorfor man overhovedet omskærer, men argumentet har blandt andet været, at en penis er nemmere at gøre ren. Men er det ikke nok bare at trække forhuden tilbage? Det er vel kun virkelig dovne mænd, der ikke orker den slags form for almindelig hygiejne.

Penge på kontoen
Der er to ting, der støder mig en smule ved dette. Det ene er, at jeg synes, det er forargeligt, at disse uskyldige børn ikke få penge ved kasse et, når de er blevet omskåret. Der burde helt automatisk blive sat et x antal klinker ind på drengebørnenes Rasmus Klump konto. Det andet er, at det ikke står på etiketterne, hvorvidt man skal forvente, at der er aflagt penishud i ens natcreme. Men så igen – der står heller ikke nogen steder, at der er tørrede hun-skjoldlus i hårshampoo eller at der er moderkage fra en ko i anti-rynkecreme.

Læs klummen på ekstrabladet.dk her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kira skruer bissen på: Jeg skyder sgu da ikke om søndagen!