Kiras Klumme: Er det småligt at slette en eks?

Kiras Klumme: Mine værste diva-øjeblikke

Kiras klumme: Jeg har indimellem været en krukke, eksempelvis er jeg skredet fra filmoptagelser med Tom Hanks og har stoppet tv-optagelser pga. en fastspændt abe.

Jeg har ikke de helt store ideer til en klumme i denne omgang, så jeg vil nøjes med skrive lidt om mine værste diva-øjeblikke.

Du kan også springe klummen over og gå direkte til galleriet øverst her i artiklen for at se udvalgte billeder fra min karriere.

Skred fra optagelser med Tom Hanks
Jeg sad forleden og så filmen ‘The Terminal’. Jeg faldt så over en scene, som jeg selv skulle ha’ været med i. Når jeg siger skulle, så er det, fordi scenen, hvor i jeg skulle være med, er helt væk.

Det eneste man ser, er Tom Hanks, der går ud af en butik. Jeg kan ikke huske, hvordan casteren fandt mig, men jeg blev booket til filmen, hvor jeg skulle være ekspedient i Hugo Boss og sælge Tom Hanks et jakkesæt. Jeg skulle tage imod ham i butikken, sælge ham jakkesættet med en kort replik, og derefter skulle han gå igen.

Jeg dukkede op som planlagt ude på en mark, hvor der lå en kæmpe hangar, hvor optagelserne til filmen fandt sted. Jeg var der klokken 7 om morgenen og skulle først på i løbet af dagen. Men et par timer før jeg skulle på, fik jeg et hysterisk anfald på én fra produktionen.

Jeg følte mig forfulgt af ham, og til sidst fik jeg nok og gik! Jeg følte, han bevidst sagde og gjorde ting med det mål at provokere. Det startede med, at han sparkede til min stol flere gange og gloede olmt på mig, og på et tidspunkt blev hans provokerende opførsel for meget for mig. Jeg gad hvertfald ikke spilde mere tid på sådan en lorteoptagelse! Forkælet og helt igennem utjekket opførsel fra min side.

Det værste var nok, at jeg ikke sagde, at jeg skred. Aner ikke hvad der gik af mig. Jeg havde nok bare en dårlig dag. Nu da scenen ikke er med, gætter jeg på, at de ikke fandt en ny med så kort varsel, der kunne passe mit skræddersyede jakkesæt.

Skred fra optagelser til musikvideo
Jeg blev booket til en fremtrædende rolle i en Blink 182-musikvideo, instrueret af David LaChapelle.

Efter noget tid begyndte de at lave om på nogle ting, og min del blev skrottet, og jeg blev sat i baggrunden.

Eftersom det ikke var en del af aftalen, besluttede jeg mig for at gå, og den slags gør man ikke over for David LaChapelle, hvis man vil arbejde for ham igen.

De har sikkert haft deres grunde, men jeg ved, hvad jeg kom for, og det fik jeg ikke, derfor valgte jeg også at gå min vej.

Krævende krukke på Stripperkongens Piger 
Der er nok nogen på optagelserne til ‘Stripperkongens Piger ‘, der har ment, at jeg havde nykker.

Det havde jeg sikkert også. Men det kom sig af, at doku-soap er, hvad ordet lyder. Det er dokumenteret soap. Så når du ser ‘Singleliv’, ‘De unge mødre’ og ‘Danske Hollywoodfruer’, så er der blevet iscenesat en række ting for at lave interessant tv.

Det vil sige, det falder ikke naturligt for de deltagende nødvendigvis. Og der er altså grænser for, HVOR dum jeg gider at se ud på tv. Så da jeg synes, de havde klippet en episode, som ikke faldt ud til min fordel, insisterede jeg på at være med i klipperummet på de næste par afsnit.

Jeg så sådan på det, at det skader ikke at spørge! De kunne jo ha’ sagt nej. Det er vel ingen skam at sige, at jeg var en af dem der bar showet, så jeg fik min vilje.

Skred på grund af varme
Så var der dengang, hvor jeg skred midt i en Sonofon reklame, fordi det var for varmt i studiet.

Jeg følte kvalme og synes ikke lønnen lige svarede til, at jeg burde finde mig i den ulidelige hede.

Stoppede optagelser pga. fastspændt abe
Da jeg var med i TV3-programmet ‘Jagten på Ørkenguldet’ i Jordan, stod mit hold og jeg til at vinde en dyst, som ville give os førstepladsen.

Midt under dysten får jeg øje på en lille abe, der sidder spændt fast til et træ med et læderbælte om livet. Det så helt unaturligt ud for aben, og den så skræmt og stresset ud.

Hvad ligner det at spænde en abe med maven nedad fast om en gren med et reb? Du har nok gættet det. Jeg fik et anfald af hysteri og nægtede at fortsætte, før den abe var væk. Om jeg fatter, hvorfor jeg var den første, der gjorde indsigelser.

For meget røg og for meget Lise Lotte Lohmann
Jeg deltog i ‘Big Brother VIP’ for mange år tilbage. Men efter fire dage i huset, gad jeg ikke være derinde mere.

Dels gik Lise Lotte Lohmann mig på nerverne, og desuden synes jeg de, der røg, røg for meget indenfor.

I det hele taget, jeg havde ombestemt mig og ønskede at blive stemt ud, hvilket jeg blev.

Så er der alle de fantastiske oplevelser, hvor jeg har været en god pige. Jeg vil vove den påstand, at dem har der været flest af, hvilket min karriere vist også bærer præg af.

Læs hele klummen på ekstrabladet.dk her 

1 kommentar

  • habe ffcr den Kf6rper einen alten Rock von mir zerschnitten. Das Material ist ein Baumwoll-Mischgewebe. Der Rock war mir iizhnscwen zu klein und ffcr das Rentier war er perfekt. Die Hf6rner habe ich aus einem Stretchstoff gemacht, ebenfalls aus einem alten Kleid von mir @ Tanjamal sehen ob Du tatse4chlich hart bleibst, da sind schon sehr sfcdfe Sachen drin Liebe Grfcdfe aus BerlinDiana

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiras Klumme: Er det småligt at slette en eks?