Sådan tabte Simon sig 50 kg!

Vil du vide hvordan jeg smed kilo efter Min fede træner? Læs her

foer-efter-kira-2017

DETALJER OM mit vægttab. 

(Er du syg, lider af hormonelle problemer, for lavt stofskifte, etc. kan noget af denne tekst gøre sig mindre gældende, men det virker på de fleste).

Man høre ofte folk kommentere på billeder at folk er heldige at de ser ud som de gør.
Det er jo lidt en fornærmelse, for 90 % af dem der har en atletisk krop har arbejdet hårdt for den. Det behøver jo ikke være en fitnesspige krop bare en atletisk, sund stærk krop. Jeg skal selv knokle! Laver jeg ikke noget, ses det. Gør jeg en aktiv indsats, ses det. Begge dele: Mærkes også. Jeg er ikke kommet sovende, well, jeg lå en del ned, haha, til den tykke Kira (73-74 kg) og jeg kom heller ikke sovende til kroppen jeg havde før det (56 kg) og jeg er ikke kommet sovende til dette resultat (billederne til højre fra tidligere på ugen), selvom jeg personligt ikke er der hvor jeg vil være :) Det er jo bare personlig præference. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor jeg ville være nu, havde jeg ikke sat mig for at smide det hele her og mere til igen. Dog har jeg ikke været på vægten, fordi lige nu handler det mere for mig om at bygge muskelmasse og så tabe fedt i anden række pt fremfor omvendt. Det sker nemlig lidt af sig selv, så længe jeg er fokuseret. Jeg bruger spejlet og vejer mig i ny og næ. Havde jeg bare sat mig tilbage og lade stå til – ej – nej, nej, nej! Ikke på vilkår! Alt det, jeg får ud af at træne, kan slet ikke opvejes!
Her er nogle positive ting for mig – måske for dig:
En krop der bare gør mindre ondt uanset hvad
Jeg kan bære og løfte ting – tunge ting – ting andre beder deres kærester løfte 😃
Jeg kan se det på min hud
Jeg er glad, energisk, mæt, motiveret
Jeg kan tåle kropslig modtand bedre end dem der ikke træner
Jeg ser fysisk pæn ud (smag og behag, men I ved – ser fornuftig ud)
Jeg har opnået mit eget vægttab med vegansk kost. Det er min livsstil og efter tv – programmet har jeg fået så mange henvendelser! Fra folk der siger, de har opgivet med de kostvejledere de havde eller de har svært ved at finde nogen der kan hjælpe dem – hallo, kostvejledere, get with the program!! 👊🏼🐰 😂

Jeg laver stadig planer til dem der ikke er plantespisere, men jeg vejleder i, hvordan man kan få flere kødfrie dage også, og folk er dejlige modtagelige og åbne. Fantastisk! 🌱

Jeg spiser hele dagen lang. Nipper, nipper og nipper. Så laver jeg mad der er let at tage med, og som mætter.
Vigtigst af alt: Min kost og træning er en prioritet på lige fod med andre aftaler. Har du svært ved at få trænet, sæt det ind i din kalender som en aftale og hold den!

Jeg træner – her kommer det sjove – ikke særlig meget konditionstræning, men når jeg gør, så sveder jeg sgu! Jeg har brugt stairmaster i 20 – 40 min to gange om ugen. Derudover, jeg jeg styrketrænet og lavet cirkeltræning og HIIT. (Høj intensitet og intervaltræning) Så nej, jeg har ikke tonset derud af på en cykel eller løbebånd. Slet ikke! Jeg har trænet muskelopbygning.

Det har jeg gjort i et fint tempo, tre – fire gange om ugen har jeg fordelt min motion. Nogle gange flere og nogle uger slet ikke! Det er nemlig superrealistisk for mig, når det fungerer sådan, så holder det jo på lang sigt.
Dog er een ting sikker:Jeg skal arbejde dobbelt så hårdt for at smide de sidste kilo. Appetitten er oppe og forbrændingen nede, så derfor: Mere fokus på kosten end jeg har, og mere og hårdere motion. Sådan er det for ALLE på de sidste kilo.

Hvad tænker I?

I får lige et galleri, der er tekst til billederne.
⭐️For flere transformationer – se her 

img_8025Er godt på vej tilbage til min krop 
img_5762Skal nok få taget efterbilleder også. Dette er taget af Fotograf Janus Nielsen da jeg vejede mest og skulle ned i vægt. Her ses Henrik fra Min fede træner som jeg hjalp. Han har tabt sig siden I så ham sidst efter 20 kg på 10 uger, glæder mig til at vise jer hans flotte resultater .

 

img_5862

På Mallorca med kæresten. Dette er et par dage før jeg skal vejes en sidste gang, for at se hvor meget jeg havde tabt. Jeg havde tabt 11 eller 10 kg, kan ikke helt huske det på 10 uger.

img_5898

Her er jeg så 10 kg nede i vægt inden jeg skal vejes en sidste gang.

img_5741

TV hos DR

img_3658

Opi ser interesseret med, jeg kunne nemlig ikke selv barbere mig 👀 så her bliver jeg vokset. Det er hvad store maver gør ved en!

img_3499

Tøjet klemmer.

img_3488

Her er jeg nok omkring de 17 kg over i vægt.

img_3469

Her er jeg nok omkring de 17 kg over i vægt.

img_3461

Her er jeg nok omkring de 17 kg over i vægt.

img_7746

Stadig meget interesseret, denne gang i min pizza.

img_3295

img_3712

For tyk til botox indlægget her – det er jeg så ikke mere :-)

3 kommentarer

 • Amy

  Wowwww fantastisk at du tabte alle de kilo på blot 10 uger!! Du ser godt ud. Jeg overvejer at prøve din kostplan hvor man spiser vegansk. Vil gerne tabe mig en lille smule ca. 5-6 kg. Elsker at spise hos Souls og på Feel Good Cafe hvor de serverer plantebaseret mad. Har det super godt efter – mæt på en god måde, uden at blive oppustet osv. Jeg har forsøgt at finde mere info om dine forløb men uden held. Kan du evt. sende mig et link?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia M

  WOW! Det er jo helt vildt, ha ha!
  Var du slet ikke bange for ikke at kunne tabe det igen?
  Claudia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Larsen

  Hej Kira,
  Tak for en underholdende blog, du er meget inspirerende.
  Hvordan finder man priser på dine forløb? MVH Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan tabte Simon sig 50 kg!