Thomas Hartmann & mig på scenen - det havde I ikke set komme!

Sådan tabte Simon sig 50 kg!

simon-nu

Mig: Hej Simon! Guuuud, der er da sket noget siden sidst, hold da op! Hvad har du gjort?
Simon: Jamen, jeg gjorde bare som du sagde!

Simon er et klassisk eksempel på en der kan hvad han sætter sig for! Han VILLE tabe sig, og han følte tiden var inde. Her er hvad han gjorde.
Simon valgte at bruge LR health & Beautys 28 Days Body Missions koncepter.
Jeg har mødt Simon i forbindelse med, at jeg er vægttabs og træningskonsulent for LR, et tysk brand. Det vil sige, jeg har udviklet træningsprogrammer til projektet samt jeg hjælper folk via foredrag og seminarer til at forstå hvordan et vægttabsforløb kan foregå, uden af at man mister gejsten samt laver bodyanalyser på deltagerne. Simon har tydeligvis været til stede og spidset ører! 😺

Hvor længe har du vejet for meget og hvordan kan det være?

Næsten så lang tid tilbage som jeg kan huske har jeg altid været en stor dreng. Børne billederne bekræfter at jeg altid har været lidt større end de fleste. Og store dele af min dagligdag i folkeskolen var præget af mobning, udelukkelse af fællesskabet og følelsen af ikke at være en del af noget. Heldigvis var min familie også en kæmpe støtte dengang.

I mit sene teenageliv tog kiloerne fart, i takt med at jeg havde en masse fritidsinteresser jeg koncentrererde mig om, og derfor brugte energi på det, og nedprioriterede rigtigt mad. Så der røg der hurtigt burgere, slik og masser af sodavand indebords. Helt konkret var mine vaner ændrede og det havde taget fuldstændigt overhånd.

Hvad motiverede dig til at komme i gang nu?

Da jeg tilbage i Januar deltog i LR’s seminar om 28 days body mission, hvor Kira begejstret fortalte om kostprincipper. Der var jeg nok ikke så minded på at ændre mit liv nu, men mere interesseret i at hører hvad der kunne gøres, hvis jeg på et tidspunkt ønskede at gøre noget. Jeg var overbevist om at min vægt lå omkring de 170 kg. Men da jeg i pausen blev målt og vejet og fandt ud af at jeg lå næsten på de skræmmende 190 kg. En hurtig hovedregning konstaterede at jeg på 4,5 år havde taget 50 kg. på.  Jeg kan huske at jeg tænkte i et kort sekund; ’’Hvordan kunne JEG lade det gå så galt?’’

Hvor meget har du tabt siden januar mødet?

Januar 2017 sagde vægten 189,5 kg.
4. Juni 2017 står vægten på 145 kg.
Så 44,5 kg. på 137 dage. Det svarer til 56,6 % af mit ønskede vægttab.
UPDATE: den 21.juni 2017 har Simon tabt næsten 50 kg (49 kg).

Derudover har jeg tabt 135 cm. fordelt på 6 forskellige steder på kroppen, gået 3-4 tøj størrelser ned, og lavet 9 nye huller i mit bælte for at kunne holde mine oversized bukser oppe.
UPDATE: den 21.juni 2017 har Simon tabt 146.5 cm fordelt på hele kroppen

Hvordan ser din hverdag ud med hensyn til motion og kost?

De første 3 omgange af 28 days body mission, dyrkede jeg intet motion, andet end gå turene ud til min bil. Jeg havde ikke lyst. Men da jeg gik i gang med den 4. omgang kom motionen ind i billedet, i form af gåture. På nuværende tidspunkt forsøger jeg at gå 3-4 gange om ugen, ca. 1,5 km. af gangen eller mere.

Kosten har fra starten af været en vigtig del af min livsstilsændring. Hver ret er en leg og en sjov konkurrence med resten af familien om hvem der kan lave det sundeste, flotteste og bedste måltid mad.

Vores netværk består pt. af 10 deltagere der sammen kæmper med at ændre sit liv med 28 days body mission. Vi lavet en lukket facebook gruppe hvor vi kan dele vores resultater, op – & nedture og inspirere med opskrifter.

Hvordan påvirker livsstilsændringen dig og dit liv?

Den påvirker mig utroligt positivt. For et par dage siden var jeg hos min læge, og her opdagede jeg at jeg pludselig kunne sidde i stolen i venteværelset. En ting som lyder ubetydelig, men havde så stor betydning før, fordi man netop skulle mase sig ned i stolen, blive klemt af stolens armlæn, og stensikkert ville få et sjovt smil fra de andre patienter når man rejste sig med stolen siddende fast på bagdelen.
Eller når jeg pludseligt bliver spurgt om kostråd fra venner og kollegaer.

Hvad er det bedste ved vægttabet?

Jeg er ved at få mit liv tilbage. Jeg er ved at blive den Simon som jeg har drømt om.
Nu kan jeg gå op til bussen eller 2. sal uden at blive forpustet. Jeg har overskud til at lave mad eller gå en tur efter arbejdet, i stedet for at tage en 3-timers lur hver eftermiddag som jeg gjorde før. Jeg har en masse tøj som jeg igen kan passe. Jeg bare så mange sejre at smile over.

Hvad har du frygtet mest?

At jeg endnu engang ville mislykkedes fordi min motivation ikke var helt så stor som jeg havde brug for.

Kan du se dig selv bruge LR under hele forløbet?

Det kan jeg helt afgjort. Men vil også gerne prøve uden.
Jeg er pt. i gang med den femte omgang af 28 days body mission, og planlægger herefter at trappe lidt ud, så jeg kun får FiguActiv til morgenmad, samt ProBalance pillerne for at holde mit syre og base niveau stabilt.

Hvad vil du gøre for at holde fast også når du møder muren?

Jeg vil helt klart se frem på de ting som jeg på kort tid har opnået. Fra dag 1. har jeg haft tanken om at tabe de 80 kg.
Når jeg rammer muren og føler at alting er håbløst vil jeg kigge på min  t-shirt, som stadig er 1,5 størrelse for lille med teksten ’Never give up’, og samtidigt huske på et citat som en veninde engang sagde.
’’Du har brugt 23 år af dit liv på at holde fest – nu bruger du et år på at rydde op fra festen’’.

Kan du anbefale 28 days til andre og hvorfor?

Ja, fordi det er et gennemprøvet koncept med FiguActiv produkterne efter enhver smag, og vigtigst af alt føler du dig ikke fanget i endnu en kur som vil mislykkedes men får derimod chancen for at ændre dit liv, og lave en decideret livstilsændring med støtte fra produkterne.

Hvor kan man følge dig?

Man kan på facebook følge mine hverdags eventyrer, bl.a. med en hverdag som professionel julemand og klovn, hvor jeg laver en masse velgørende arbejde, men også her kan man følge min kamp for at få den krop som jeg drømmer om.
Følg mig på facebook.dk/simonbronsdk

Hvis man gerne vil vide mere, hvordan kontakter man dig?

Man er meget velkommen til at kontakte mig hvis man har spørgsmål til produkterne, savner inspiration til lækker og sund mad eller hvis man har andre spørgsmål.
Man kan kontakte mig på facebook siden eller på info@simonbrons.dk

simon-foer-og-efter-sorthvid

Billeder:

Billeder som barn her kan man se at jeg også den gang var en lidt rund fyr.

Billede fra da jeg var størst (189,5 kg.)

Billede nu (145 kg.)

Før efter portræt – Billederne har 41,3 kg. Til forskel – efter 4 omgange af 28 dbm

Før efter helfigur – Billederne har 41,3 kg. Til forskel – efter 4 omgange af 28 dbm

👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 – LINKS TIL LR HEALTH & BEAUTY

28 Days Body Mission på Instagram – her 

28 Days Body Mission – her

Shop LR produkter – her 

LR Health & Beauty på Facebook  – her

3 kommentarer

 • Gorm Bjelke Skånstrøm

  Godt gået Simon ,du er sku sej … Kæmp fortsat videre til dit mål er nået .. KH . Julemands vennen , Gorm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Jeg synes Simon er for sej og det er virkeligt flot som han hænger i.
  Han har en fantastisk sød og støttende familie og så har du Kira hjulpet så godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kira

   Tak tak, jeg har meget stor respekt for den indsats han har lagt i det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thomas Hartmann & mig på scenen - det havde I ikke set komme!