Wake up call

Ny personlig træner til mig

PicMonkey Collage

Jeg havde min første personlige træningstime med Yvonne i dag. Yvonne er en lille, lækker snack med en six pack to die for. Yvonne er fra Californien, oprindeligt fra Mexico. Hun er fitness atlet og det klinger jo rigtig godt i mine ører. Men som jer, kan jeg også godt nogle gange bruge ny inspiration, finpudse teknik og blive presset. Jeg har hyret Yvonne til at få mig i form, for for mig, er min alder nu 40, lig med at skulle holde en tilpas form, så jeg kan holde mig frisk og fast livet igennem.
I dag trænede vi skulder og triceps.
Skulderpres siddende, Reversed fly i maskine, lateral raise, dips, scull crusher og den slags.
Hun er slet ikke så sød som hun ser ud. Hun gemmer på noget ondskab, og jeg er ret sikker på at jeg bliver mødt med en Tasmansk Djævel på onsdag.
Hvem havde dog troet, at mit kontor ville blive et fitness center? Hvem havde dog troet at jeg skulle svinge squat pisken over stakkels mennesker? Ikke mig :D. Jeg ser billeder af mig selv fra nogle år tilbage, og jeg tænker bare:
Jesus! Hvorfor gjorde du ikke dette noget før?!
Men nuvel, jeg elsker mit job og jeg elsker at møde andre trænere og træne med dem, hvis vi klikker.

FØLG YVONNE PÅ INSTAGRAM HER
FØLG MIG PÅ INSTAGRAM HER

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wake up call