Nu er det officielt: Det bliver ikke værre :)

For tyk til botox

img_3712

Mit tykke ansigt satte en stopper for en af de ellers små glæder jeg har her i livet: Botox. 
Indrømmet, jeg får det da også :) 
Mine basunkinder strittede engang – lige ud i luften. Nu her, nogle år senere, drager de lystig mod mine fødder. Forbi mine bryster sikkert, som heller ikke strutter som var vi i 80´erne. Det kan jeg så leve med, de kan dækkes til – og push up er jo opfundet af en årsag. Men nu er jeg jo ikke et rullegardin og så skal jeg heller ikke tage efter et, vel? 

{Sponsoreret}
På nogle områder, er jeg forfængelig – andre…nah. At handle ind i pyjamas eller med to forskellige sokker på i ballerinasko generer mig ikke. At gå op til dem på 3.sal og bede dem skrue ned for musikken kl 04 for 117.gang med hottentot hår, trætte øjne og i py: generer mig heller ikke. Men at gå rundt med kinder som rullegardiner? NEJ! TAK!

Så jeg tog da ned til Kim fra Inito på Frederiksberg for at få skudt lidt ungdom i årene. Glad går jeg ind og lægger mig i den behagelige stol: Jeg er klar!
Beskeden: Jeg kan altså ikke give dig botox, du er for tyk!

What?
Ja, det sagde han. Nu har jeg tabt mig snart de 17 kg. så mon ikke jeg kan vove mig derned igen? Jeg kan jo ikke smile 24/7 resten af livet for at rette de trætte kinder ud.

Men jeg anede da ikke, man kunne være for tyk til botox. Var så chokeret, at jeg gik uden af at spørge hvorfor. Om det er fordi det ikke virker lige der, hvis huden er tung. Jeg ved det ikke.

Læs også: Nu er det officielt

MEN! Jeg fik da lidt ved øjnene inden jeg gik – stadig chokeret – hjem, så jo, det kan lade sig gøre selvfølgelig, jeg har det jo med at overdrive når jeg skal tage lidt pis på mig selv. Men lige der ved kinderne der trækker nedad, der må man ikke være for fed.

Hvis jeg havde vidst det, havde jeg da lige tænkt mig om to gange, før jeg sagde ja til programmet Min Fede Træner. Siger det bare 😂

Se Opi på billedet? Det er lidt sådan, jeg frygter at se ud. Forstår I mig?
img_6588
Besøg Inito – klik her 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det officielt: Det bliver ikke værre :)