Børnefonde bør ikke tage imod penge der kommer fra mishandlede dyr

Derfor skal du have proteiner

img_2862

Du har nok hørt mange gange, at vi, vores kroppe, har brug for protein. Men ved du hvorfor? Det vil jeg gerne fortælle dig lige her.

Billede: Kan virkelig anbefales. Smager skønt!

De fleste forbinder protein med noget man bør indtage fordi man træner. Det er selvfølgelig ret oplagt, men alle skal bruge protein for overhovedet at have en funktionel krop.

Indlægget er lavet i samarbejde med denne fremragende webshop bulkpowders.dk

Derfor skal vi bruge proteiner:
Proteiner reparerer og genererer celler
Hår, negle og yderste lag hud er lavet af protein (Keratin) Røde blodceller indeholder protein og funktionen er her, at bære oxygen rundt i kroppen
Proteiner hjælper kroppen med at nedbryde maden
Din evne til at se, høre og bevæge dig, kommer ned til proteiner – ja, hele kroppens funktion. Mange funktioner i kroppen skal bruge neurotransmitter for at fuldføre en opgave. Og hvordan dannes neurotransmitter? Med proteiner.
Proteiner hjælper med muskelvækst
Proteiner er vigtige for kredsløbet

Kroppen  kan ikke gemme på proteiner som den kan med kulhydrater og fedt, så når man ikke får nok, har kroppen ikke noget at bruge af. Selvom kroppen selv danner proteiner, er der også mange proteiner den IKKE danner som skal komme udefra (de essentielle). Protein er det man kalder “macro”. Det betyder, at kroppen har brug for en hel del protein for at holde sig sund. “micro” er vitaminer og mineraler, som vi slet ikke behøver i så stort et omfang.
Derfor er tilskud en rigtig fin måde, hvorpå man kan få dækket sit proteinindtag, hvis man ikke føler man altid får nok gennem kosten.

img_2732

En proteinrig kost gør følgende for kroppen:
Hurtigere restitution efter træning
Reducerer tab af muskelmasse (under sygdom eller hvis man i en periode ikke får trænet, kan det være en god ide, at få ekstra protein)
Holder på muskelmasse, hjælper med muskelvækst
Er velegnet til at holde en normal vægt
Sænker sultfølelse

Proteinkilder kommer fra:
Animalske produkter (blandt andet æggehvide, kød, fisk) bælgfrugter, nødder, bønner, visse grøntsager, soja inkl. tofu.

img_2734

Den proteinpulver jeg bruger når jeg skal have proteiner på farten, er fra Bulk Powders pt. Den er jeg rigtig glad for, for den har sørget for, at min muskelmasse ikke dykker når jeg ikke får trænet det jeg skal. Det ved jeg, fordi jeg laver professionelle bodyanalyser og her kan jeg sammenligne tallene. Den jeg bruger, er  vegansk, og smager af chokolade og peanut butter.
Fordelen ved netop denne er, at den ikke lugter. Alle der drikker proteindrikke, har prøvet når ens shaker stinker hvis ikke den bliver skyllet med det samme. Der skal rodalon til at fjerne lugten. Bvdr! Men det er selvfølgelig en mindre bagside af medaljen for her, der spiser whey (proteinpulver med valleprotein fra mælk).

Indlægget er lavet i samarbejde med denne fremragende webshop bulkpowders.dk

Jeg bruger disse produkter (højt indhold af proteiner og mange andre fordele)

BULK POWDERS™ Complete Vegan Blend er en eksklusiv formulering med en blanding af de bedste veganervenlige proteinkilder. Ærteprotein, Risprotein og Quinoamel giver over 21 g protein pr. portion, og det er med til at sørge for vækst af muskelmasse.

Complete Vegan Blend er til forskel fra mange veganblandinger helt fri for soja. Desuden er Complete Vegan Blend naturligt sødet med stevia og indeholder også fordøjelsesenzymkomplekset, DigeZyme®.

Ærteprotein-isolat, Risprotein (brune ris) og Quinoamel er valgt på grund af deres gode aminosyreprofil, proteinindhold og smag. – klik her for at se/købe

img_3046

BULK POWDERS™ Complete Vegan Gainer er den første af sin art i Europa: en veganervenlig massegainer med hele 400 kcal og 30 g protein pr. portion. Complete Vegan Gainer har et højt proteinindhold, højt fiberindhold og lavt sukkerindhold.

Complete Vegan Gainer giver mere end 30 g protein pr. portion fra en premiumblanding af ærteproteinisolat, brun ris-protein og quinoamel, som giver en komplet aminosyreprofil. Protein medvirker til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. – klik her for at se/købe (jeg har både jordbær og peanut/chokolade)

img_3048

BULK POWDERS™ Cacao-, goji- og cashewblanding indeholder masser af nøje udvalgte cacao-, goji- og cashewstykker. Cacao-, goji- og cashewblanding kan nydes som mellemmåltid på alle tider af dagen. De er perfekte at have med i tasken, i bilen eller på arbejdet, når du har brug for et nemt og hurtigt mellemmåltid.

Cacao-, goji- og cashewblanding har et højt proteinindhold, som medvirker til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Cacao-, goji- og cashewblanding er også en fantastisk kilde til fiber.- klik her for at se/købe

img_3060

BULK POWDERS™ Ristet Mandelsmør med Mørk Chokolade er frisk og håndlavet i Storbritannien. Det er ikke masseproduceret som andre former for nøddesmør på markedet.

Ristet Mandelsmør med Mørk Chokolade indeholder mandler af bedste kvalitet, der er nænsomt ristede for herefter at blive kombineret med lækker mørk chokolade.

Mandelsmørret har ikke bare en utroligt lækker smag, men indeholder også hele 18 g protein pr. 100 g og er fyldt med gode fedtsyrer. Mandler har et naturligt højt indhold af monoumættede fedtsyrer, der betragtes som en af de bedste kilder til fedt overhovedet. Og med kun 6 g kulhydrat og 3,7 g sukker pr. 100 g er det bare endnu mere imponerende, at det smager så godt. – klik her for at se/købe

BULK POWDERS™ Peanut Butter indeholder hele 1 kg af det bedste og reneste peanutbutter pr. beholder. Dette utroligt rene produkt er fremstillet af 100 % peanuts og absolut intet andet. Det betyder ingen tilsat salt, sukker, palmeolie, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer – bare lækkert peanut butter i en kæmpe portion på 1 kg til en uovertruffent lav pris.

BULK POWDERS™ Peanut Butter er fyldt med protein (29g/100g), hvilket gør det ideelt til alle, som gerne vil opbygge fedtfri muskelmasse. Det høje indhold af monoumættede og polyumættede fedtsyrer (35 g/100 g) gør det også til et sundt valg, da disse fedtsyrer har vist sig at sænke kolesterolet og reducere risikoen for hjertesygdom. Det har også et højt fiberindhold med hele 7,9 g pr. 100 g.
Peanut butter uden tilsat sukker, salt eller palmeolie. – klik her for at se/købe

BULK POWDERS™ Frugt-, nødde- og frøblanding indeholder forskellige nøje udvalgte frugtstykker samt nødder og frø. Frugt-, nødde- og frøblanding kan nydes som mellemmåltid på alle tider af dagen. De er perfekte at have med i tasken, i bilen eller på arbejdet, når du har brug for et nemt og hurtigt mellemmåltid. – klik her for at se/købe

BULK POWDERS™ Instant Havregryn (Havremel) er en meget næringsrig kilde til den fineste skotske Havregryn og kan også sagtens bruges som fint havremel til bagning.

Mange former for Havregrynspulver/Havremel mister de gode egenskaber, når de males til fint pulver − men BULK POWDERS™ Instant Havregryn bevarer alle de gode egenskaber 100 %. Produktet er helt naturligt uden tilsætning af salt, sukker eller tilsætningsstoffer. Det har et højt fiberindhold (8,5g/100 g), højt proteinindhold (11 g/100 g) og er en fantastisk kilde til kulhydrater med lavt glykæmisk indeks (61 g/100 g), som frigiver energi langsomt. Det gør det til et godt valg på alle tider af dagen. Desuden er det en fantastisk naturlig kilde til vitaminer og mineraler, f.eks. kalk, zink, jern, folinsyre, mangan, thiamin, B1-vitamin og E-vitamin.  – klik her for at se/købe

 

 

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnefonde bør ikke tage imod penge der kommer fra mishandlede dyr