Må en personlig træner og kostvejleder være tyk?

Sandheden om Botox og fillers

10471504_10152322965817271_4623066473918412228_n

Kim, indehaver af QURA, besvarer lige nogle spørgsmål og kommer blandt andet ind på nogle myter om Botox og fillers.

Hvad er forskellen på fillers og Botox?
Filler: f.eks Juvederm som vi bruger i klinik Qura, er et fyldstof som hovedsageligt består af vand og hyaluronsyre, det minder i sådan grad om kroppens eget hyaluron, så menneskets væv accepterer det og derfor er det meget sjældent man f. Eks. Allergisk, det holder sig typisk 6-18 mdr. Og optages gradvist og nedbrydes som andre sukkermolekyler i kroppen

Botox også kaldet Vistabel er et neurotoksin dvs. det afslapper muskulaturen, og så er der jo mange der straks tænker, begynder mit ansigt så ikke at hænge, jo hvis det bliver lagt forkert eller man reagere meget sensitivt som meget få gør det, ellers virker Botox/vistabel ved som sagt at afslappe muskulaturen og rynken imellem øjenbrynene er f.eks. Bestående af tre muskler der alle trækker nedaf, så når de bliver behandlet med Botox/Vistabel gør de det modsatte og derfor hæver de brynene og løfter op i panden, derved forsvinder rynken. Der er meget meget få bivirkninger relateret til behandlingen da det drejer sig om minimale doser. Når Botox er sprøjtet i musklen og har virket, er det omsat og ude af kroppen igen i løbet af 10 timer

PicMonkey-Collage2Skal du have ordnet øjenbryn, kan jeg anbefale at du snakker med Qura. Ordnet, der mener jeg tatoveret. Jeg er virkelig glad for mine øjenbryn efter mine behandlinger hos dem. Billedet er fra arkivet.

Botox har nogle fordele ud over det kosmetiske, hvad fordele vil du fremhæve?
Personligt er jeg meget glad for Botox/vistabel da det som sådan ikke ændre noget ved ansigtet, det får simpelthen bare en til at se friskere og faktisk yngre ud, præcis som man var 5-10 år tidligere. Når man ikke ønsker det mere stopper man bare og de samme linier/rynker kommer tilbage som før. Ellers bliver Botox brugt i mange andre sammenhænge medicinsk og her er der typisk tale om doser der er 10- 20 gange højere end når man behandler kosmetisk. Botox bruges til børn med spatiske lammelser, både i optrænings sammenhæng men også ifm. Smerter. Det bruges ved migræne/hovedpine, blærespasmer, svedbehandlig etc

Hvad er de værste myter omkring fillers og Botox?
Når det gælder fillers er det typisk Læber som bliver overbehandlet og folk ligner en sugekop, endvidere har folk altid den indstilling at filler er får folk til at ligne nogle der har væske i ansigtet eller kinder som bolde
Botox får typisk skyld for alle de Hollywood stjerner der er fejlopereret plastikkirugisk og gøre folk helt lamme og mimikløse, i øvrigt tror nogle det er rotte gift eller kan gå i hjernen, det er simpelthen løgn og latin

Hvor længe holder det?
fillers: 6-18 mdr.
Botox/vistabel 3-6 mdr.

Hvem er den mest hysteriske og nåleforskrækkede kunde du har haft til dags dato?
Vil nok sige at du Kira indtager første pladsen, men kun første gang vi behandlede, nu er du jo helt cool :)

Hvorfor kommer der så mange kendte hos dig?
Når der kommer mange kendte, har det jo meget at gøre med omdømme, omtale og præcision og dygtighed. Når man er kendt er man jo noget mere i fokus end hvis man har et mere normalt liv og derfor opsøger man jo dem der kan sit kram og hvor risikoen for at noget går galt eller ikke bliver pænt er minimal, i øvrigt sikrer man sig altid at klinikken er registret ved myndighederne og det ALTID er de rigtige produkter der bliver anvendt, det er ting alle patienter går op i kendt som ukendt.
Og så snakker i jo også sammen og anbefaler hinanden den vej igennem

Oplever du, at det er blevet mere acceptabelt at få hjælp på den vis?
Ja i den grad, der er ikke så meget tabu omkring det mere, og de fleste er oplyste og har en forståelse for at det ikke er for at ændre sig selv men for at fremtone friskere og måske lidt yngrere

På hvilket grundlag afviser du folk der vil have enten fillers eller botox eller begge?
Vi er faktisk oppe og afvise omkring 10 % af vores kunder, enten fordi de har urealistiske forventninger til resultatet, eller de tager rundt på flere klinikker og aldrig bliver tilfredse, de afsløre tit sig selv ved at komme og starte med at tilsvine en kollega på en konkurrende klink. Så kan det være de er for unge eller faktisk også for gamle og måske har brug for en anden type behandling

Har du svært ved at være ærlig hvis folk ønsker mere end de har brug for eller føler du, at de selv skal tage beslutningen?
Her tænker jeg, at der nogle gange er nogen der går helt over gevind, hvor alle tænker det, men ingen siger det.
Føler du dig forpligtet her?
Jeg føler mig forpligtet til at handle etisk forsvarligt, og det føler jeg også jeg lever op til, har dog to kunder jeg behandler som lider af det der hedder dysmorphisme dvs. de kan ikke få nok, de bliver af mig behandlet med mikroskopiske mængder, for så ved jeg de ikke går andre steder hen og bliver behandlet, for de ville være lette ofre for andre klinikker der kun tænker på at tjene penge

Kommer der mange mænd hos dig?
Ca. 25-30 % af vores kunder er mænd

Hvad koster det?
En behandling ligger typisk fra 2000 kr op til 10.000kr

 

Besøg Quras hjemmeside her

5 kommentarer

 • Skriver ikke dette for at forsvare mig selv eller det qura står for. Men det tyder jo meget vel janteloven også har sin gang på denne blog , det er så sørgeligt og jeg har lidt ondt af jer , i sidder bag jeres telefoner og skriver kommentarer , i ikke kan vertificere, eller skal jeg bruge et ord i kender, kan dokumentere , se dog logikken at Qura nu har eksisteret i snart 15 år og er en tryg og tillidsfuld klinik. Hvorfor skulle jeg blande min botox op udover de 1,25 ml saltvand producenten Allergan anbefaler !!! For at give et dårligt resultat og så bede patienten at komme igen og bruge min tid på en gratis opfølgning , hvor er logikken i det!! Kan i ikke gøre mig en tjeneste at stoppe jeres for mig noget uintelligente indlæg.
  God weekend. Og tak for nogle gode indlæg Kira

  Kim Novaa
  Klinik Qura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Tak for et godt svar, Kim. Vi ses snart :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   hej Kim, har fået små bekymring rynker, kan man fænger “i” der ikk forsvinder med tiden? Og må man tage Emla plaster på inden behandling? Pft

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Ja jeg har desværre også hørt han er en cheater, og blander vand i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Swea

  Men han snyder jo af H.. til.. Han skal lige lade være med, at blande så meget vand i engang.. Selvfølgelig ikke dem, han lige åbner og er som de er. Men de der ’tilbud’ no wonder folk skal komme igen efter så kort tid. Too much water, cheater!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må en personlig træner og kostvejleder være tyk?