Det startede med en test...

Få sandheden at vide

13012626_1015648608505920_7197075207193567266_n

Den 21.maj kan gå hen og blive sandhedens time. Jeg afholder et event i forbindelse med at mit lille unikke fitness studie har 1 års dag :-)

FÅ LAVET DIN HELT EGEN BODYANALYSE!

Kom til mit fitnesscenter i Hornbæk og lad os tale om din kost. Du har måske endda et helt klart mål med din kostlige fremtid, men svært ved at få det sat i system. Ikke alt skal være i systemer, men jeg skal love for, at lærer man at bruge kosten til sin fordel, kan man få meget af det man ønsker ud af sit indtag:
Få gjort flere af de ting du føler hober sig op
Få mere af den tiltrængte søvn
Få en dybere søvn
Få en krop der reagerer ved at give dig klarere hud, mere tonet hud, og nogle øjne der får glansen tilbage
Slip af med fedtet om alle musklerne inkl. hjertet

Meget af det du ser og føler uden på, har en væsentlig del med kosten at gøre. Det giver jeg ret god mening eftersom det vi putter i tarmene er det der skal sendes ud i systemet og beskytte os, passe på os, give os styrke, energi, glæde, udholdenhed. Vores celler kan ikke være det for os vi gerne vil have inderst inde, hvis vi tvangsfodre kroppen med mange af de forkerte ting.

“Jeg spiser da sundt – jeg spiser masser af frugt”
“Jeg spiser ikke så meget – hvorfor er jeg fed”
“Jeg er hele tiden oppustet”
“Jeg sover ikke så godt”
“Jeg har ingen energi”
“Jeg får lyst til slik når jeg sidder i sofaen og ser fjernsyn eller arbejder på min computer”
“Jeg impulskøber søde sager”
Hører du dig selv her?

Jeg kunne blive ved. Typiske tegn på fejlernæring :)

Du gør sikkert noget rigtigt, så fortvivl ej, men de FÅ ting du gør forkert kan ændres og kan ændre DIG.

Jeg afholder et event i KURBADET FITNESS by KIRA som ligger hos KURBADET by ILSE JACOBSEN.

Alt foregår i diskretion, undtagen den del hvor jeg taler lidt med jer alle sammen efter vi har lavet prøverne. Ingen bliver udleveret og ingen skal føle sig “nøgne”. Jeg er her for at hjælpe jer og mon ikke du kan gå derfra med noget du kan bruge.

Se mere her: KURBADET FITNESS by KIRA fylder år, lad os fejre det sammen – klik her

Husk tilmelding, glæder mig til at se jer:

KURBADET by ILSE JACOBSEN

A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Denmark

E-mail: kurbadet@ilsejacobsen.com

Phone: +45 70 60 60 20

Find vej ved hjælp af Google Klik her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det startede med en test...