Nu kan jeg da bedre forstå hvorfor folk er så glade for Bryggen

Sandheden om mine bryster + hjælp at hente til dit helt eget plastikmareridt

 

13174020_10153361025557271_2887203750190005576_n

Et af de spørgsmål jeg har fået rigtig mange gange, er om mine bryster. Er de ægte? Da jeg var yngre, blev jeg beskyldt for at lyve.
Jeg kan så sige een gang for alle:
De er ægte.
I dag ser de en smule anderledes ud end de gjorde da jeg var yngre (naturligvis), men de sidder stadig pænt, hvilket i bund og grund nok hænger sammen med to ting:
Jeg har ikke haft voldsomme vægtskift og jeg har ikke haft babyer hængende i dem.

Men for mange, der ikke har haft samme glæde som mig, om I vil, er det en anden historie.
Jeg ved ikke om man kan kalde mig for heldig, jeg føler mig ikke heldig da jeg ikke har kendt til andet, men når jeg ser på, hvad andre har måtte igennem eller hvor kede de er af deres bryster, så forstår jeg måske godt hvorfor de mener jeg er heldig.

En ting er, at man får lavet indgreb, en anden ting er, når det indgreb så går galt.
Jeg tænker tit på, hvad der sker i hovedet på enten folk eller kirurger når implantater er større end pigebarnets hoved og ingen trækker i håndbremsen før de lægges ind. Say what! Det er en stor fejl, synes jeg. Nogle kirurgers ambitioner på andres vegne er helt hen i vejret, synes jeg.

Der findes mange rædselshistorier om bryster derude, og hvis der er noget der kan gøre at en kvinde ikke vil have tøjet af ved højlys dag, så er det da når hun skammer sig over sin krop.

 

Få hjælp til dit plastikmareridt

TV-programmet Mit Plastikmareridt på TV3 søger medvirkende til endnu en sæson. Programmet har til formål at hjælpe både mænd og kvinder, der tidligere har gennemgået en kosmetisk operation, men som ikke har opnået det ønskede resultat. Det kan være alt fra brystforstørrende operationer, næseoperationer, hudreduktioner, fedtsugninger, øjenlågsløft, BOTOX osv. 

Måske er det dig, de leder efter?
Du kan hvertfald komme i betragtning hvis du har en plastik operation der er gået galt. Det kan være bryster, mave, øjne, ja – hvad som helst der indgår under platik og mareridt i dette tilfælde.

har-du-faet-en-plastikoperation-der-ikke-gik-som-forventet
Har du fået en skønhedsoperation, der ikke gik som forventet?

Har du (eller en, du kender) fået en plastikoperation, der ikke gik som forventet? Og sidder du tilbage med ar på både krop og sjæl?

Vi søger nu deltagere – både mænd og kvinder – til en ny sæson af ”Mit Plastikmareridt,” hvor to af landets bedste kirurger sidder klar til at hjælpe med en afklaringen, gode råd og – hvis de finder det muligt – en genoprettende operation.

Skriv en mail til plastik@unitedtv.dk og fortæl os, hvilke problemer, der er opstået i forbindelse med det mislykkede plastikindgreb og vedhæft gerne før- og efterbilleder.

Alt behandles naturligvis fortroligt.
Se meget mere om programmet her

 

I samarbejde med United TV

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan jeg da bedre forstå hvorfor folk er så glade for Bryggen