Se forskellen: Før / efter med beton dekorativ maling

Derfor er jeg vild med botox

 

Reklame.
Klinik INITO

Siden jeg medvirkede i På egen krop: Kira Eggers som bodybuilder har jeg fået fillers og botox (vegansk og ikke testet på dyr, naturligvis). Jeg er SÅ glad for det. Det fik jeg, fordi jeg tabte mig så meget at huden hang. Det var i 2012 og en del af programmet jeg medvirkede i.


Jeg har har ikke lavt selvværd, min selvtillid fejler ikke noget. Jeg er bare mere tilfreds uden småtings”skavanker” som kinder der hænger, rynker ved øjnene, fuger ved mundvig eksempelvis. Typiske alderdomstegn, jeg også har fået.
Jeg er velsignet med god elastisk hud og har passet godt på sind og krop hele livet. Sindet er så vigtigt, fordi du kan træne og spise nok så sundt, men passer du ikke på dit sind, kan det nogle gange ses og mest af alt mærkes! Jeg har kun røget meget lidt som teenager og ung til fester. Ellers har det ikke sagt mig noget. Jeg har aldrig været en der drak særlig meget.
Jeg havde lige en periode i 2010-2011 hvor jeg gik en del i byen og det kunne også ses. Jeg tog på og jeg så nok ikke sååå sund ud. Det samme gjorde sig gældende i 2004.
Jeg har altid holdt min krop i gang med træning af en eller anden art. Jeg har spist sundt og vegetarisk i snart 20 år, (nu vegansk) og jeg har ikke født børn. Så man kan sige, min krop og bryster ligner ikke en typisk (snart) 44 -årigs, det tør jeg godt sige, for det er fact. Jeg har nærmest ikke strækmærker eller appelsinhud  men lidt har jeg da, og det er helt ok!
Det kan godt være det er overfladisk, men det er ikke mere overfladisk end det har krævet arbejde og fokus fra min side. Det er jo ikke noget jeg er kommet sovende til! Jeg har bare valgt at min krop er mit tempel og behandler jeg den godt, får jeg også udbytte af det nu, før og på sigt. Det vil sige, jeg svinger i vægt måske med 2-4 kilo, fordi jeg giver mig selv lov til leve og være til stede i en hverdag der ikke er bundet op på en masse forbud. Der skal ikke meget til, før jeg som 162 cm høj, vejer for meget. Jeg ligger helst på det der hedder 57-59. Det er også der, jeg har det bedst.
At jeg kan toppe med lidt filler og botox er faktisk fantastisk. Jeg synes det er sjovere at lægge makeup, jeg ser friskere ud og jeg føler mig bare pænere :).

Jeg har også fået filler i hagen. Tror det er filler, kan aldrig rigtig finde ud af forskellen. Det har jeg fået, for at få et mere symmetrisk ansigt. Jeg synes det er sjovt at lege med det, det går jo væk igen.

I 2000 fik jeg fjernet noget hud under hagen, eller var det fedt? Det ved jeg sgu ikke, men jeg ville gerne have mere tydeligt kæbeparti.
Jeg synes det kan tage overhånd. Ingen nævnt, ingen glemt. Jeg foretrækker stadig et naturligt look, men jeg har ikke noget imod at sidde fast i 30´erne hvad det angår :D
Jeg fik engang puttet noget i læberne, jeg så ganske forfærdelig ud. Det sker ikke igen.

Er der ting ved min krop jeg er utilfreds med? Ja da! Jeg ville ønske jeg havde længere ben, ikke skulle knokle så meget for at have pæne arme og (hvis ikke jeg gør det, får jeg med sikkerhed de mest imponerende guirlander der vil frem i verden – nej tak!)

Desuden ville jeg ønske at jeg ikke havde plukket mine øjenbryn så de ligner et levn fra 90´erne. Tak Pamela Anderson for den trend. Super!

Jeg ved godt, at de fleste gerne vil høre en eller anden historie om, at jeg har ondt af mig selv og er ked af mig selv. Det er som regel det, folk de kan relatere til og reagerer på, men det er bare ikke sådan jeg har det. Det betyder samtidig ikke, at jeg ikke er helt med på nogle løft og friske pust her og der.

Jeg får mine behandlinger hos Klinik Inito og de koster mellem 2000-6000 kr. og mit holder ca. 4 måneder nogle gange længere. For andre kan det være kortere.

Klinik INITO
Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg – 71 99 44 55

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se forskellen: Før / efter med beton dekorativ maling