Transformationsrejse til Italien med oplevelser, træning og coaching

Se forskellen: Før / efter med beton dekorativ maling

 

 

Reklame for Primacol

Jeg har været i gang med endnu et beton projekt. Se det første længere nede.
Helt kort, jeg har en lejlighed i KBH som jeg lejer og så har jeg så et sommerhus i Hornbæk. Hvis der skal eksperimenteres, så foregår det i sommerhuset, siden det er mit og jeg kan rode rundt med det i al evighed.

FØR:
Hylder er taget ned og jeg kan gå i gang med at vaske og prime.

Primer

Sidste projekt var dette – mineralmaling med beton  

Her er et billede…

EFTER BILLEDER, SCROLL NED.

Nu har jeg så også lavet en lidt større væg færdig i stuen med noget der hedder dekorativ beton.
Det krævede lidt mere arbejde i og  med at væggen jeg kastede mig over, var mørkegrå, så for at det skulle dække så man ikke kunne se maling, skulle væggen have nogle gange. Det var også lidt min egen skyld, at jeg endte med at måtte give væggen fire gange, fordi lagene var for tynde. Til gengæld synes jeg, jeg er sluppet godt afsted med det :)
Se billeder længere nede, som illustrerer væggen i forskellige lys-situationer. Som bekendt, flytter jorden sig jo lidt, og solen kommer ikke direkte ind, senere på dagen.

Jeg overvejer om det måske havde været en god ide at male væggen hvid først, bare sådan et lag så det mørke gik lidt igennem. De mørke kontraster kan nemlig godt give en god dybde, tror jeg. Jeg var dog ikke villig til at forsøge, da jeg var bange for, at mit projekt ville mislykkes. Nu er tippet hvertfald givet videre til dig, hvis du en dag skulle give dig i kast med malingen på en mørk væg.

Efter et par omgange i ringen med Primacol dekorativ beton ser det færdige resultat sådan her ud:


Nuancerne ændrer sig lidt, alt afhængig af lysindfald – væggen er ensfarvet selvom om lyset lige her, viser noget andet 

I dette projekt var malingen lidt anderledes, det var nemlig ikke mørkt til at starte med, men det er det så blevet. Ydermere, kan man lege med effekterne med sammenkrøllet papir omkring slutningen af de forskellige trin man tager. Så får det nemlig sådan et slidt look. Jeg må indrømme, at det gjorde jeg ikke. Jeg var ret vild med looket som det er nu, så det trin sprang jeg over. Til gengæld brugte jeg mit glitterbræt der følger med pakken, til at køre malingen ud med i forskellige retninger således jeg kunne fremtvinge flotte nuancer.

Nu er det så jeg overejer, om den blå -ish væg også skal have:

Igen vil jeg anbefale man dækker af. Jeg fik ikke dækket nok af, og surprise, endte med at have maling ud over det hele. Det er en god ide at dække af sådan et par meter ud fra væggen fordi jeg synes selv jeg går og spilder lidt fra glitterbrættet

 

Se de mange muligheder fra primacol.dk her 

Noget andet er, fordi jeg skulle dække en mørk væk til, brugte jeg en pensel til male hjørner og i top og bund. Mest fordi jeg følte det ville tage for længe med glitterbræt nu hvor det alligevel skulle have et par ekstra lag.

TIP: Man kan se gør-det-selv videoer på Primacols hjemmeside.

Se forhandlerliste her 

Vær lige opmærksom på, at det skal tørre et døgn når man har påført før man går videre. Derfor er det en god ide, at sætte lidt tid af, hvis man gerne vil være færdig indenfor en overskuelige fremtid.

Man slutter af med at give det noget lak der får malingen til at holde. Man kan give to lag, hvis man vil, især hvis man bruger det i et køkken og gerne vil tørre fladen af regelmæssigt, men når det tørre er det ikke til at se, det er på. Det bliver altså ikke shiny.

Jeg har lige købt et par årer som skal males og hænges op over sofaen. Det refererer til, at jeg bor tæt på stranden  i en  strandhytte.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Transformationsrejse til Italien med oplevelser, træning og coaching