Til ferien, til hjembyen + nyd gratis parkering

DERFOR!!!

img_0662

Har du et job du er tilfreds med? Nyder du glade kunder og slutbrugere? Sidder du med følelsen af, at du gør noget godt for andre?
Det gør jeg :) Jeg har det oven i købet sort på hvidt.
Jeg er virkelig glad for mit arbejde, fordi jeg med årene har fået en forkærlighed for at studere og praktisere hvad der er bedst for kroppen. Udenpå og indeni. Det er ikke lige meget hvad vi spiser og hvor meget vi bevæger os. Men det vi ved jo godt allerede, ikke? :)

Kroppen er IKKE skabt til at sidde stille, så derfor er den også påvirket af, hvis du ikke behandler den ordentligt. Det kan meget nemt gøres. Der skal ikke så meget til, i virkeligheden – og det er det, jeg arbejder på at vise jer både her på bloggen, i min klumme i Ekstra Bladet og mine foredrag for LR Health and Beauty som har ansat mig som kostekspert.

Hvis du ønsker et udgangspunkt, så start i dag – få struktur i din hverdag med få skridt. Men jeg vil sige een ting: Det er ikke noget man bare gør. Man skal have lyst til at gøre nogle ting en smule anderledes og så skal man tænke på det som et nyt job. Når man starter på et nyt job, læner man sig jo heller ikke bare tilbage. Man er nødt til som minimum at sætte sig ind i nogle ting. Og der er der, jeg kan  bidrage med nice to know/need to know.
Jeg kan bookes via os@dkira.com

KBH/ HORNBÆK (Der er venteliste i Hornbæk pt, dog ikke på holdene der er det først til mølle med max 9 deltagere og kostplaner kan jeg som regel altid lave).

Jeg har igennem snart 1,5 år haft Kira som personlig træner. Jeg havde forinden aldrig trænet med vægte eller benyttet personlig træner – det kan anbefales! Udover vægttab er jeg blevet stærkere og har stort set aldrig problemer med min ryg mere. Når man er en livsnyder og har rygrad som en regnorm for hvad angår træning kan jeg på det varmeste anbefale Kira! Med en kombination af humor og et didekeret mål kan man sammen med Kira som træner komme langt! – Christina, Ejendomsmælger

At træne hos Kira betyder altid sved på panden og ømme muskler. Hun bringer desuden altid en positivitet og smittende glæde ind i rummet, der motiverer os alle. Det er en skøn måde at starte dagen på. Jeg har nu snart trænet hos Kira i to år og i den tid jeg har fået opbygget en form og styrke, som jeg ikke havde troet var mulig. For et år siden startede jeg så i et kostforløb hos Kira, og det blev prikken over i’et. Jeg har fået tilegnet mig en sundhed, og tilsammen med træningen oplever jeg stor en velvære i mit liv. Tak for det, Kira. – Camilla, Psykolog

Jeg har haft fornøjelsen af at have Kira som personlig træner gennem flere år. Desværre har jeg et par gange måttet afbryde træningen af flere måneders varighed på grund af personlige kriser. Men hver gang jeg er kommet ovenpå igen og genstartet træningen, er jeg blevet modtaget med åbne arme og en hjertelig varme fra Kira. Kira har en fantastisk evne til at sammensætte træningsprogrammet efter mine behov og en unik indføling hvad angår ens fysiske og psykiske kapacitet for hvad man kan udholde til den session man nu kommer til. Men tag ikke fejl – man kommer altid hjem med ømme muskler! J
Udover dette er Kira en meget vis og empatisk person at tale med. Vi kan snakke om alt lige fra dyrevelfærd til personlige problemer uden at føle, at det er unaturligt eller uvedkommende – en ting jeg udover træningen sætter stor pris på. Jeg kan på det varmeste anbefale Kira som personlig træner!
 – Bjarke, analytiker

img_3219
Kira Eggers, uddannet kostvejleder + personlig træner med speciale i vægttab og muskelopbygning og transformationer. Også hos børn.

Ps.: Husk du kan følge Hans Engells vej til en lettere krop i min lørdagsklumme i Ekstra Bladet løbende og på eb.dk.

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til ferien, til hjembyen + nyd gratis parkering