GREAT

Nu er det officielt: Det bliver ikke værre :)

6711

Det her, må siges at være en nyhed, selv for mig. Ja, du læser det her først.
Sidste uge, skulle jeg lave billeder til et ugeblad, hvor mine kundskaber skal stilles til skue for offentligheden.

 

{Indeholder reklame}

Nå, men guess what, jeg har sgu aldrig bagt et brød før, så jeg tager selvfølgelig den lette løsning og bruger Sukrins brød, som blot skal have tilført vand. Hvor svært kan det være.
Jeg ved da heller ikke hvorfor jeg skulle til at lave brød lige i denne situation. Jeg kunne jo nøjes med noget jeg kan finde ud af. Typisk mig, virkelig typisk mig, at kaste mig ud fra tre meters-vippen i et basin uden vand – på hovedet.

Sådan ser det ud, i min ellers ret idiotsikrede dampovn. Den har opskrifter og menuer tastet ind ud fra det du skal lave, således ovnen indstiller sig selv – smart – og så kom den med riste i alle størrelser. Jeg tænkte da ikke lige over, at brødet skal ligge på en plade eller på bagepapir. Eller hvad? Ja, jeg ved det ikke engang, det er noget jeg må øve mig i, det her. Jeg er god til at lave så mange andre ovnretter, men brød der nærmest laver sig selv…not so much!

Nu er den mest fatale del ikke indtruffet endnu, den del, hvor brødet er gledet helt ned mellem revnerne og nu er fuldstændig umuligt at frigøre fra metallet. Det er bogstaveligt talt løbet ned i dråber og har bidt sig fast.

img_6742

Journalisten fra TÆT PÅ. Artiklen med maden kommer onsdag, og jeg kan næsten godt love, at de bringer den mad jeg kan finde ud af, og jeg garanterer low carb og farverige tiltag. 

Jeg vi smadder gerne bruge alle de smarte funktioner min nye ovn har, som praktisk talt, er lavet sådan, at det ikke kan gå galt. Kun hvis man ingen hjerne har. Uden af at genere børnehavebørn, så tror jeg faktisk de ville have mere held med at bage brød fra en pakke end mig. 😛
Det burde have været lige til, men ak.

Ovnen er fra Electrolux og har følgende:
Grill, Børnesikring, Digitalt Display, Varmluftsfunktion, Selvrens, Madlavningstermometer, Dampfunktion sam booster, så ovnen bliver varm på rekordtid. De dage, man stod der og ventede i halve timer på en opvarmet ovn, er for længst forbi. Se priserne her på PriceRunner.
Læs mere her og se billeder

😬

Ps.: For dem der er nysgerrige, så mangler jeg stadig at tabe fem kilo af de 17.4 fra Min Fede Træner. Det er simpelthen fordi, jeg har slappet af. Jeg har ikke gidet at tænke på vægt, mad og træning. Jeg har NYDT mange dage i Hornbæk i mit sommerhus. Jeg er dog så småt i gang og kan mærke, at nu er jeg klar igen, til at tage fat.

4 kommentarer

 • Hahah, åh, så er det bare om at tage en dyb indånding.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cami

  dejligt med en der ikke udgiver sig for at være perfekt. skønt at følge dig og din blog. <3
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Ann Holten

  Du er da den fødte husmor! Prøv igen, det skal nok lykkedes, men prøv med en bageplade næste gang :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kadja

  Ha ha! Synd for dig, Kira. Du må øve dig lidt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREAT