Godt nyt: Jeg åbner op for abonnement på kostplan + forløb

“Jeg forstår det ikke! Jeg spiser sundt og træner, men der sker ikke noget”

cropped-sam_1155

En klassiker!
Hvis ikke der sker noget, gør du noget forkert. Afhængig af, hvad du vil med din indsats, altså tabe dig eller blive mere markeret, måske begge dele, så kræver det, at man ved lidt om hvordan man sammensætter begge dele. Det ene dutter ikke uden det andet. Det handler med stor sandsynlighed om små justeringer, som spænder ben for det hele og er kilden til stor frustration.
Jeg tror, at Henrik Duer (Vært på Ekstremt Fed på tv3) kan nikke ivrigt med, hvis jeg spørger ham om han også får sådan nogle mails.

Mød Henrik og hør ham fortælle om netop den slags ting, således at du i det mindste får hjælp til selvhjælp og kan rette op og væk fra din detour. Du må gerne stille spørgsmål.

Så altså:

Hvis du skynder dig, kan du nå at komme med på vores event/seminar dag søndag den 14.9.2014. Det er en glimrende anledning til at blive klogere på erkendelse af hvad du må holde dig mere til og mere fra. Samt hvordan du for helvede da også holder motivationen til det. Det er nemlig en ret væsentlig del, enig?

Henriks foredrag er i bund og grund: Vægttab, sådan får du succes.
Læs mere og tilmeld dig her
:)

wsimage

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nyt: Jeg åbner op for abonnement på kostplan + forløb