Dagens træning: Man skal ligne en der vrider en sur karklud

Så bliver jeg sgu sur!!!!

IMG_4691

Prinsesse Rapunzel, siger du…?

Jeg går rundt og er ok glad det meste af tiden. Jeg har dog et lille temperament, og det indtræffer i to tilfælde eller deromkring.

Det ene er, når jeg føler uretfærdighed. Jeg kan da slet ikke have det! Jeg mærker hvordan trykket stiger i hovedet og proppen flyver af.
Det andet er, når jeg taber i spil. Prøv og hør, det er noget af det værste der kan overgå mig.
Jeg glemmer aldrig i MASTERCHEF da jeg skulle lave æbleskiver og min veninde Inez stod der og så fin ud med alle sine perfekte kugler, og så ud som om hun virkelig havde ondt af mig, og der stod jeg til grin for alle, med mine halvflade, hullede ufoer uden natron. VRÆL!
Jeg er i ikke bange for at indrømme det, jeg er bare en dårlig taber. Jeg er så til gengæld en skide god vinder, jeg skal nok fortælle dig om og om igen, når jeg har vundet eller er lige ved det :D
Det er op ad bakke, I know. Det er hverken sjovt at tabe til mig eller vinde over mig, jeg er lige irriterende på begge tidspunkter.
Da vi holdt jul i Sverige i år, spillede vi spil- det er klart. Blandt andet pakkeleg. Min søster på 11 nappede en rigtig fin stor pakke fra mig under legen. I stedet for at lade hende nyde den og måske endda unde hende den, tog jeg den fra hende igen, da jeg fik min seks´er. Ja, jeg kan ikke engang unde et barn en god pakke.
Min veninde, kusine og jeg spillede Trivial Pursuit. Jeg synes det gik ad helvedes til med voksenspørgsmål, så jeg tænkte det var nemmere med børnespørgsmål. Til min store, store skræk, væltede det ud med spørgsmål om prinser og prinsesser, tegnefilm og figurer. Det aner jeg da intet om?! Jeg har ikke børn og jeg ser ikke den slags. Ihhh, altså!
Men derimod min kusine, hun har heller ikke børn, og hun fik lagkage efter lagkage. Hun havde bare en virkelig god gættedag.
Når ting som “tøndebånd” begynder at indgå i paratviden så hopper jeg af. Det gider jeg simpelthen ikke. Tøndebånd. Hvornår har du sidst tænkt på et tøndebånd?
Jeg fik en kage eller ost eller hvad vi skal kalde det efter en hel time, og så nægtede jeg at spille mere. Det gjorde intet godt for mit ego. Jeg gik ind og tæskede min lillesøster i Kalaha i stedet. Det ved man sgu da hvad er! Jeg føler mig nærmest lidt klog når jeg spiller det :)

IMG_4668

 

IMG_4763Hop Hop, far og lillesøster

IMG_5063Jeg kommer til at savne min bil,  (BMW) jeg skal snart aflevere den tilbage da leasingen er ved at løbe ud. Snøft!! Dejligt hus-gammel skole

IMG_5053 IMG_4959For lige at tale om at vinde. Her var der ingen der vandt mandlen for min far havde puttet den i den forkerte skål. Han havde lavet to store portioner, men ingen fik mandlen. Efter vi havde indtaget 10 liter risalamande, gav vi op, den var der ikke. Se lige min far, helt desperat, haha. Min ene søsters kæreste gik ud og dybbede dybt i den anden skål og fandt den faktisk. Det er jeg lidt glad for, så gik den dyrt indkøbte mandelgave ikke til spilde :)

IMG_4883 IMG_4984
Snitter med ingefær fra Urtekram
IMG_4782Mine “små” søskende

IMG_4987

Vi bager sukkerfri kage fra ISIS. Det og et par powerwalks skulle gerne ha udlignet bare lidt

IMG_5006SodaStream, rødvin og en grydeske. Jeg behøver ikke rejse mig igen i lang tid!

IMG_5004 IMG_7069

Mit halstørklæde går tur med mig

IMG_7055

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Man skal ligne en der vrider en sur karklud