Sunday brunch i Kødbyen: Bæredygtigt og lækkert!

Dette bliver nok det sværeste indlæg nogensinde

Screen Shot 2015-06-03 at 4.31.02 PM

Jeg ved faktisk ikke hvor jeg skal starte,  men en email jeg fik for nogle dage siden, har bragt mig i en situation hvorpå jeg ikke kan sidde på mine hænder og lade som ingenting.

Det drejer sig om en endnu for Danmark ukendt sag om seksuelt misbrug af børn.

Kort kan jeg fortælle at jeg for måske et år siden, fik en email fra en kvinde som jeg ikke kender. Det drejede sig om en mishandlet hund, som havde typiske skader som dem hunde har, hvis de er brugt til kamp. Den havde hun fundet og nu havde AC altså brug for hjælp til at få hunden bragt videre. Jeg hjalp med at få hunden i pleje, dyrlægetjekket og videre ud i en normal tryg tilværelse. Inden jeg kom ind i billedet, havde AC passet den i døgndrift.
Nu skrev AC så igen. AC skal det lige siges, bor sammen med sin mand og sin teenage datter i en lille treværelses lejlighed i Jylland og begge parter er på kontanthjælp da de måtte lukke deres forretning for nylig.
I emailen stod der at hun føler sig magtesløs. Kort fortalte hun om en sag som vil ryste enhver der besidder normal indlevelsesevne.
Jeg valgte at ringe AC op for at få detaljerne. Jeg kan ikke gentage hele samtalen da den var lang, men jeg har valgt de vigtigste punkter.

ACs datter har en veninde på 17. Jeg kalder hende Solstråle. Solstråle har delt nogle sms´er med AC´s datter fra sin egen stedfar der er yderst krænkende og omhandler hvad han ønsker at gøre ved hende seksuelt og hvad har har gjort ved hende seksuelt.
Solstråle har viser det sig, siden hun var 13, været udsat for seksuelle overgreb af den mand hendes mor valgte at leve med. ACs datter viser dem til AC som omgående sætter sig ned og tager en snak med Solstråle, der bryder sammen og fortæller hvad hun har været udsat for i årevis. Oven i købet til moderens viden. AC tilbyder hun kan flytte hjem til dem og så tilbyder hun at hjælpe hende med at få det meldt til politiet. Begge dele vil Solstråle gerne. Endnu en søster på banen. En storesøster der ligeledes er blevet misbrugt fra hun var teenager. Hun er nu flyttet hjemmefra. Denne søster har også fået tæsk af stedfaren fordi hun strittede imod hans ønsker. Begge søstre har sammen valgt at anmelde deres stedfar, hvilket er modigt og stærkt gjort for nu er der ingen vej tilbage.

Sagen er den – og her der må I gerne sende en kærlig tanke til Manu Sareen – at kommunen ungerne bor i, er blevet underrettet mange gange om at der var noget galt i denne familie. Både af naboer og noget fjern familie.
Det som ikke må ske, skete. Kommunen ignorerede det alle de gange det blev indberettet! Alt imens at disse piger blev voldtaget og seksuelt krænket, ikke havde en mor der beskyttede dem, manipuleret med, truet, tæsket, hjernevasket, trængt op i en krog og lidt stort omsorgssvigt, har kommunen siddet deres ansvar overhørig. Ligesom vi har hørt i så mange andre sager:

Pigen fra Mou – Aalborg Kommune reagerede ikke
Tøndersagen – Kommunen reagerede ikke
Børn er blevet svigtet af kommuner siden 2002
Listen over svigt begået af kommunerne i sager om misbrugte og omsorgssvigtede børn er alenlang
Esbjerg Kommune svigtede børn: Esbjerg Kommune, har fået skarp kritik af Ombudsmanden for ikke at reagere på adskillige henvendelser om omsorgssvigt af et søskendepar.

Det var først da AC gik kommunen på klingen nu her for nogle måneder siden, det blev anmeldt. De sagde tilmed:
– Ja, der er jo sket nogle små-fejl i systemet men godt I har fået hjælp nu. SMÅ-FEJL?! Systematisk svigt, vil jeg hellere kalde det! Skam jer Favrskov Kommune!  I er medskyldige i, at disse børn for ALTID er mærket og jeg sidder og skriver dette indlæg lige nu! Godt der er en familie der er opgaven voksen og giver disse børn et håb for fremtiden. Godt de har nogen der TROR PÅ HVAD DE SIGER.

Lige nu, sidder stedfaren varetægtsfængslet til sagen skal for retten. Det har han gjort i to måneder og han kommer næppe ud, da varetægtsfængslingen nok vil blive forlænget, hvis ikke sagen er klar om nogle uger.

Solstråle har iøvrigt svært ved at passe sin skole fordi at moderen opsøger hende på skolen og har skældt hende ud over at hun er uvenner med sin stedfar. Solstråle har  heller ikke rigtig noget tøj, da hun flyttede hjem til AC med det samme –  i det hun stod og gik i.

Her er problemet. Solstråle har fået godkendt at flytte ind hos AC af både kommune og psykologer. Men kommunen kan ikke hjælpe AC og Solstråle økonomisk, med mindre Solstråle flytter på institution. Her mener vi, at hun skal være et sted hun føler sig tryg, hvor hun bliver hørt, hvor hun får ubetinget kærlighed og ikke skal leve i frygt mere. En instituition ville gøre hende absolut mere rodløs! Hun skal være hos sin nye familie! Det vil jeg gøre mit for at hun kan blive ved med.

Hun har ikke sit eget værelse.  Hun har været under massivt pres i mange år, og alle der kender bare lidt til at være stresset eller følsom ved hvor vigtigt det er, at kunne trække sig tilbage.

Faktisk har hun ikke engang en seng. Hun mangler tøj. Hun savner også en computer. Det lyder helt basalt men hun er teenager og skal have lov at leve så normalt som muligt ved siden af alt dette, som nu snart udvikler sig til  en retssag, muligvis i fuld offentlighed.

De er som sagt på kontanthjælp og har ikke råd til at købe alle de ting til Solstråle hun står og mangler. Derfor søger vi hjælp hos jer.

Det skal også siges, at AC også søger job. På trods af alt det der sker nu, så er det noget hun ønsker sig rigtig meget. Det ville være en stor lettelse da det ville give noget frihed. Hun vil gerne ud af kontanthjælp.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Opsummering: Jeg har sagt ja til at hjælpe familien, så de kan hjælpe Solstråle med at få det liv hun ved Gud har fortjent, men resourcerne  til at kunne løfte opgaven mangler. Hvis vi alle hjælper lidt, tror jeg måske det vil lykkes. De skal flytte i ny lejlighed den 15. juni så tiden er knap.

DET JEG HAR GJORT:
Jeg har samlet et lille hold:
Karina min veninde er terapeutisk uddannet og har arbejdet med mennesker i krise mange år. Hun står for indsamling af ting fra jer der måske har noget I ikke skal bruge mere, som denne familie måske kunne få stor glæde af. Listen er ret ydmyg. Se længere nede. Hun kan evt. køre nogle ting til Jylland nu og igen om 14 dage.

Anita fra ABC Økonomi hjæper med at styre deres økonomi, så de penge der måtte komme ind fra jer, kan blive formidlet fornuftigt af Solstråle, samt hjælper AC med at lægge et budget der passer til deres nuværende situation, således at de får mest mulig ud af den lave indtægt de har. Det er en rigtig god ide (for alle at få lagt et realistisk og besparende budget) og det er faktisk også for at sende jer et signal om, at vi skam tager jeres hjælp meget seriøst, og er meget, meget taknemmelige. Ja, nok ikke mest mig, mest familien, naturligvis.

SÅDAN KAN I HJÆLPE:
Ting og tøj skal kunne komme til Midtjylland uden omkostninger.
I skal blot sende en mail til os på os@dkira.com så vil I blive kontaktet af Karina som er både dygtig, effektiv og altid hjælpsom.

LISTE OVER TING SOLSTRÅLE OG FAMILIEN ØNSKER SIG FOR AT KOMME VIDERE:
Jeg bad Solstråle om at lave en liste uden af at begrænse sig. Jeg bad hende brainstorme og det var godt nok ikke meget hun kom på, men her er det:

Penge så hun kan købe nogle af de ting hun mangler, deri blandt tøj og sko. Hun ønsker også at komme på en ferie, det har hun nemlig aldrig prøvet. Hun ønsker at få sin “nye familie” med. Blandt andet grundet retssagen, hvor der vil være behov for at komme lidt væk.
Hun ønsker sig penge/ting så hun kan indrette et pigeværelse. Det er nemlig sådan, at AC har sagt ja til en anden lejlighed med fire værelser så Solstråle kan få sit eget. Det alene er ikke omkostningsfrit og som I ved, mangler pengene altså.

Hvis du vil donere penge til Solstråle, kan de sendes til dette nummer 30 42 29 23 (Torben)  via MobilePay eller på konto Reg: 8491 konto: 0005173620. I vil løbende blive opdateret her på bloggen om hvordan det hele forløber. Stort tak!!

ANDET:
Hjælp til istandsættelsen af den gamle lejlighed
Hjælp til flytning
Fjernsyn til Solstråle
Bærbar computer
Persienner eller gardiner til den nye lejlighed

Brugte ting, tøj og sko er mere end velkommen, som sagt så længe det kan transporteres, eller er tæt nok på til de selv kan hente. (Her kommer Karina ind i billedet) og er i god stand. Det er et helt pigeværelse der skal indrettes :)
Størrelse: Sko 38, tøj small / 38

Mange tak fordi du læste med og jeg håber virkelig du vil overveje at hjælpe familien, dele dette med dem du kender, på sociale medier og så videre.
Jeg skal nok holde jer underrettet omkring sagens udvikling i det omfang jeg må.

Kender du til nogle fonde? Så hører vi gerne fra jer.

Tak fordi du læste med.
Kh. Fra alle Os.

SE DET OPFØLGENDE INDLÆG HER

DEL VED AT TRYKKE PÅ LIKE KNAPPEN

97 kommentarer

 • Winnie

  Burde der ikke også samles ind til søsteren. Ved hun også sidder hårdt i det. Hun har bl.a ikke haft råd til psykolog. Kommunen har ikke ville hjælpe (Ikke Farvskov Kommune.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Winnie,
   Hun er også en del af tankerne. Du har også kendskab til sagen, fornemmer jeg? Hvis søsteren og den nye familie har behov for dette, så er jeg 100% sikker på, at det får hun hjælp til. Det er i alles interesse og AC ønsker at gøre hvad er bedst for dem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dinah Fey-Hansen

  Kære Kira. FANTASTISK initiativ, kæmpe ros og stor respekt herfra :) Tænker dog, at navngivningen af den aktuelle kommune gør, at familien og Solstråle ikke er så anonyme mere. Bare en tanke. Igen: Dejligt at du gør alt dette for at hjælpe :) Kh Dinah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Dinah :)
   De er indforstået med det hele og er ok med det, så længe deres navne ikke fremgår. Tak for din besked. Dbh. Kira

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Andreassen

  Frygteligt… Ønsker pigerne alt det bedste… Jeg har netop i dag på en af fb grupperne for Skanderborg set et opslag vedr. Et gratis sommerhus i uge 26… Jeg har efterlyst opslaget der …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte v

  Hej Kira…jeg har sendt en email til dig
  Kører til Midtjylland kort før sct hans – giver gerne en ny taske til bærbar og andre gode sager.. Har du en afleveringsadresse ? Hvad m resten af familien – hvad har de evt. brug for ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er det dog tragisk. Godt der stadig findes mennesker som dig Kira med resourcer og stort hjerte til at hjælpe mennesker, som systemet bare svigter. Jeg har lidt tøj og sko, der bare ligger i skabet. Jeg bor i Odense, skal det sendes eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Hvad ønsker solstråle sig til sit værelse? Er det ren lyserød eller hvor er vi? :)
  Arbejder i en legetøjsbutik som også er en SEEDS… Måske vi kunne bidrage med noget, da vi står og skal flytte butik, til større lokaler og derfor også rydde op i gemmerne :0) <3
  Kh
  Sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamilla

  Hvis pigen er under 18, kan familien så ikke adoptere hende og derved får tilskud? hun er desuden berettiget til børnepenge hvis hun er under 18. Dem kan man få udbetalt hvis ik man bør hjemme. Hvis ik familien kan adoptere hende kan de så ikke være plejefamilie for hende? de får en okay løn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina rasmussen

  hvis man nu har en masse tøj som er i hendes størrelse , lækre diesel bukser , i det hele taget lækre tøjmærker , hylder der aldrig har været sat op , lidt reol agtigt og sådan fra min egen første lejlighed ( jeg er selv 23 og kommune barn ) og man bor i København men gerne vil betale for leveringen til “solstråle” og hendes “nye” familie i midt Jylland , hvordan kan man så kontakte Karina ? Både med hvor tingene skal leveres præcis ( nok sendt med gls eller et andet transport firma ) da jeg desværre ikke har økonomien til at donere et beløb , som jeg mener hun fortjener – så har jeg mulighed for at fylde et helt klædeskab kun med tøj og lidt til et hyggeligt ungpige værelse. Ellers ved jeg , at fonden bikuben hjælper unge i nød med alt fra rejser til andre donationer .. Jeg kan fanges på min mail stina.sarah.rasmussen@hotmail.com eller “min og min hunds” FB : King Taz
  Alle de varmeste og kærligste tanker fra King og Stina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie Bentsen

  Hermed overført 300 kr til Solstråle ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Krogh

  Jeg går straks igang og ser hvad jeg kan hjælpe med. Bliver så forbandet harm. Min mand var igennem helvede som barn, og er mærket af det idag. Ingen hjalp ham, ingen så den lille drengs sår blå mærker, og tegn på misbrug i værste grad.
  Jeg tænker på om AC ikke også kan få børnepengene, dem skal moderen vel ikke have?
  Sender et stort kram til Solstråle og den dejlig familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvor skal det evt afleveres? Jeg bor i Silkeborg kommune, og bruge samme str. i tøj, har måske også nogle tøse ting som øjenskygger og parfume hun kan få, ville det have interesse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Har overført!
  Stakkels piger! Jeg har selv 2 nevøer der blev udsat for grimme ting af deres egen mor gennem flere år, hun fik 6 måneders fængsel!
  Fokus på strafferammerne! Tænk over det når I snart stemmer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Det er tankevækkende. Seks måneder. ØV! Tak for donationen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikael

  Kr. 300,00 overført mobilepay.
  Håber indsamlingen og hjælpen gør gavn.
  Hilsen Mikael, Hundested

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikael

  Kr. 300,00 overført,
  Håber indsamlingen og hjælpen gør gavn.
  Hilsen Mikael, Hundested

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Men hvad med søsteren? Er hun også blevet misbrugt? Og har hun også brug for hjælp?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Ja det har hun og ja det er hun.
   Vi giver også hende nogle af tingene og har også tilbudt hende hjælp med at få et overblik over både økonomi og sit hjem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Så er der overført 300,00

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Så er der sendt 300 via mobilepay ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja H

  Hej jeg vil med glæde give en lille skilling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Laurent

  Lille beløb overfør, held og lykke, sender mine bedste tanker til jer.
  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil gerne give en hånd med flytning, bor i Østjylland og kan komme med trailer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Jeg har noget tøj, som ser ud til at passe med størrelsen, kan afhentes i Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Kira,
  Jeg har en masse helt nyt tøj, jeg meget gerne vil forære til AC, hendes søster & vidunderlige “plejefamilie”. Jeg bor i Birkerød, men kan aflevere i KBH, hvis det er bedre? Skriv på min mail, hvis det har interesse. Bedste hilsner Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annmarie

  Mange byer har på Facebook nogle sider der hedder “Hjælp til udsatte familier i ……” det kunne eventuelt være en idé at familien søger hjælp på disse sider.
  ligeledes ville jeg kontakte Børns vilkår da de formidler bisiddere til børn og unge. En bisidder kunne være rigtig god at have på sidelinjen da vedkommende ikke er personligt og følelsesmæssigt involveret i sagen. Ligeledes kan vedkommende være en fantastisk støtte i forbindelse med retssagen.
  Da sagen er anmeldt kan der gennem sagsbehandler søges om psykolog, hvilket kan være en enorm hjælp til at kunne opbygge Solstråle til hendes videre liv.
  Jeg ønsker Solstråle og hendes nye familie al mulig held og lykke i fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Larsen

  Hej, jeg står overfor en stor sortering af mit hjem – jeg kommer til at have tøj, smykker, muligvis sko i str. 38 (bruger selv str. 42), tasker, jakker, pynteting, sengetøj, håndklæder, evt. plejeprodukter som parfumer og lignende og masser af andet til overs. Kunne det have interesse? og hvad med f.eks. bøger, spil, DVDer eller lignende? håber det bedste for solstråle og hendes søster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tanya

  Hej godt initiativ ville gerne hjælpe men økonomien er også trang her men har i prøvet at kontakte lions klub de hjælper også til ved krise situationer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael G

  Jeg kan sende en bærbar computer! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nathasia

  Jeg har 8 poser pige tøj og nogle jakker hvis i kan hente det på møn det er i fint stand og noget stadig med priser på alder er det til pige 12 til 16 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nielsen

  Jeg har noget teenage tøj i de str. Men ikke mulighed for at transportere det. Prøver at maile, som du skriver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Fabricius

  Øv, verden er ikke altid helt retfærdig, men fantastisk, at der er nogle, der har overskud til at hjælpe. Ønsker Solstråle alt det bedste fremover. Har overført penge via mobilepay.
  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis det har interesse så har jeg nogle smykker hun gerne må få. De er ikk meget værd men der er nogle meget søde ting til en ung pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Rørende historie – og hvor dejligt at se al den støtte der strømmer til dem. TAK for dit initiativ, Kira.
  Vi blot lige nævne organisationen Kvistene, (www.kvistene.dk) som er en helt fantastisk organisation for voksne der har været udsat for seksuelt misbrug. Drevet af frivillige der kender situationerne og virkelig dygtige terapeuter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Foreningen de glade givere kan hjælpe Solstråle og AC´s familie med tøj og fodtøj mm.
  Kan kontaktes på 40878375 for mere info.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Balvig Larsen

  Hej Kira. Jeg vil gerne hjælpe. Jeg har 2 sække tøj hvor hun kan tage hvad hun kan lide og donere resten. Jeg har lidt gardiner og nips, et par billeder, lidt sengetøj og en halvanden-mandsseng. Jeg havde tænkt mig at sætte det hele til salg, men hvis der er nogen der kan hente det i Næstved og fragte det er det “jeres”. Det skal blot afhentes indenfor en uge da jeg er igang med at flytte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Hej Kira
  Ved godt at det ikke står under ønsker, men hvad med en forstærker, radio og en cd/DVD, så mangler hun bare et par højtalere for at kunne høre musik…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Måske, jeg vender lige tilbage hvis et er aktuelt. :) Mange tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Åhh det rammer bare hårdt! Flot du gør en forskel. Det skal der til for at gøre verden til et lidt bedre sted! Det er lidt af det samme som mit sidste blogindlæg handler om. Så vigtigt med fokus <3
  Kh Josefine fra powercouple
  http://www.powercouple.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det rør os dybt! Vi vil gerne donere en LYKKETROLD, som kan bringe lykke og glæde på “solstråles” vej. Kira DU har :147: på det rette sted! Vil I ikke skrive hvor den skal sendes hen. Vores mail er: post@luxusanddesign.com. Se produktet her: http://luxusanddesign.com/index.php/brands/by-sommer/lykketrold-12-cm-by-sommer.html , hun er MEGET velkommen til at skrive den ønskede farve. De BEDSTE hilsner her fra… :person_frowning: :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ilse

  jeg bor i hammel i Favrskov kommune. vi har noget pigetøj i str 36/38, – skal bare vide hvor og hvornår vi kan aflevere det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten

  Har straks sendt en tusse til Solstråle på mobilepay. Stakkels pige og stakkels søster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren Olsen

  Hejsa. Jeg har overført et mindre beløb. Jeg stiller gerne min arbejdskraft til rådighed i forbindelse med flytning eller andet. Jeg bor selv i det midtjyske, men er på sjælland i weekenderne i uge 25 og 26 så kan evt fragte noget med herover hvis vehovet er der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej.. Jeg har et IKEA lack sofabord i højglans hvid, næsten ny. Kan se der allerede er tilbudt en del møbler. Mangler mere? Jeg vil gerne pakke en kasse med billeder, lamper, nips mv. Jeg bor ved Billund. Kan levere, men så skal det vente et par uger. I må gerne hente. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Panduro

  Jeg har en del ungdomsromaner jeg gerne vil donere. De befinder sig i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Også jeg vil gerne støtte og overføre et beløb. Jeg vil anbefale at Solstråle taler med sin sagsbehandler og søger om at få udbetalt børneydelserne direkte til hende selv, da hendes mor nu ikke længere opretholder hendes forsørgelse. Det er nogle år siden jeg sidst har arbejdet med den relevante lovgivning , men tidligere kunne dette lade sig gøre, så det er måske et forsøg værd. De kunne også spørge Solstråles mor om hun frivilligt vil afstå ydelsen. Men måske nok urealistisk.
  Mange hilsner
  Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har sendt lidt penge. Og mange kærlige tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ville ønske jeg kunne give alt det tøj jeg ikke bruger – men jeg bor i Grønland, så det må blive et beløb over mobilepay. Alt held og lykke i fremtiden, og hvor er jeg glad for at høre at AC har taget Solstråle til sig, så hun kommer væk fra det frygtelige liv hun må have haft. Mange kram sendes heroppe fra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg har et par bukser der aldrig er brugt i størrelse m (de er små i str.)
  Men de befinder sig desværre i Herning (Midtjylland)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark svendsen

  Hej jeg er maler og ku evt hjælpe med istandsættelsen .. Hvor i landet ligger lej ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja jensen

  åh nej en historie!!
  Jeg kan ikke hjælpe med tøj eller andet, men jeg kan undvære 150 kr!!
  Jeg ønsker jer al held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Stiller gerne noget arbejdskraft til rådighed hvis det kan hjælpe og det lige passer ind i min hverdag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er på su så jeg har ikke meget at rutte med, men jeg har sendt lidt på mp.
  Hvor er det godt hun er kommet i trygge hænder. Og hvor er det dejligt der er mennesker der hjælper, nu hvor kommunen har svigtet, på det groveste.
  Jeg håber det bedste for Solstråle, AC og familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvornår skal lejligheden sættes i stand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Medina

  Hej. Jeg har et sengestel til en 90×200 madres i gerne må få. Står i Herlev, så ved ikk helt hvordan med afhentningen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej

  Hvor er det forfærdeligt!

  Jeg bor i Kolding, jeg er 17 år og jeg vil simpelthen så gerne forære nogle af mine ting væk!

  Jeg har en stak jeans – måske kan hun passe dem, ellers kan andre i familien evt.

  Jeg har en toilettaske fyldt med smykker – nogle pænere end andre.

  Jeg har forskellige tasker hun gerne må få
  og sikkert mere end jeg kan huske på stående fod!

  Jeg har ikke mulighed for selv at komme med det, så hvis der er mulighed for at det kunne hentes, så ville det være mere end fantastisk!!

  Skriv mig endelig en mail:

  laura@stinusit.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Hvad med hendes søster? Er hun også hos AC, eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Jeg har en del tøj og jakker i str small. Det er brugt men i fin stand. Bor i kbh. Er det noget der kunne have interesse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Lille sjat penge sendt afsted til Solstråle. Dejligt nogen ikke bare lader stå til! Håber det bedste for dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katarina

  Overføre mobilepay.
  Har hun nogle fritidsinteresser man evt kunne hjælpe med..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Johansen

  Hej Kira.
  Jeg får min datter til at gå hendes klædeskab igennem,er sikker på der er noget tøj.
  Hun har sko i str.38 ligende,så de bliver ihvertfald sendt.
  Hvortil skal tøj/sko sendes?

  Mange kærlige tanker

  Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej kira.
  Jeg er ret sikker på at jeg har en bærbar pc. Den står hos min far, hvor jeg skal ud på Lørdag. Den vil jeg gerne forære til Solstråle, hvis i kan vente med afhentning til efter lørdag. Mvh Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej.
  Har i fundet en seng ? Vi har en madras stående i Middelfart.
  Har sikkert også lidt tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg sender et beløb på mobilepay, men tænker samtidig at AC og Solstråle skal forsøge at ansøge om en fælles ferie gennem Ønskefonden. En veninde af mig har haft søgt om en pc til et plejebarn før og fået det. Det er i hvert fald et forsøg værd.

  Hvor er det fantastisk af Solstråle fandt modet til at fortælle hvad hun er blevet udsat for og at AC støtter sådan op om hende og hjælper Solstråle med at få et nyt liv. AC burde have en pris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Kira.
  Sikke en historie..
  Jeg har vist nok en bærbar. Det er ikke det nyeste af det nye, men den fungere :) Den må Solstråle gerne få. Den er hos min far, der skal jeg hjem på lørdag. Kan vi vente med aftale af afhentning til der? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Kira,
  Hvis Karina kan have det med herfra Kbh området har jeg en del helt nyt smart tøj (med mærkater på stadig) samt toilet artikler (parfume mv) til pigerne. Ønsker dem lykke, kærlighed, retfærdighed og fred. Kh Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Så dejligt Eva. Er meget interesseret. Kan vi hente i morgen evt? Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi har en boksmadras, hvis hun stadig mangler en seng.
  Fantastisk at der er folk der hjælper, når myndighederne gang på gang svigter :(
  Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Louise! Fantastisk. Skal bare lige høre, hvor bor du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liuise

   Vi bor lidt udenfor Vejle og kører gerne madrassen ud på adressen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Sender penge via mobilepay med det samme!!!
  Håber det bedste for sokstråle, hendes søster, AC og hele “den nye sammenbragte” familie ♥ Håber Livet vil vise dem varme, medgang og kærlighed ♥
  Og Tak for dig, Kira – og dit hold. Det er så stort det du gør!! ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Overfører omgående et beløb til Solstråle ❤ stakkels pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg har en 2 pers lædersofa fra vores teenagepiges værelse samt et sofabord, hun gerne må få. Desuden så har jeg en B&O tv hun må få. Det er ikke det nyeste men det virker. Det har som sagt også været brugt på vores piges værelse.
  Kigger gerne efter tøj osv
  Det skal jo bare hentes her. Kan ikke selv levere det da jeg er syg og ikke har kræfter til at levere det til nogen.. Vi bor i Jylland. Ved Esbjergkanten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Gitte!
   De kan godt hente hos jer. Vil du sende mig din email eller tlf. nummer så kan jeg få det koordineret? Det er utrolig stort af dig mange tak. Send endelig på os@dkira.com
   God bedring.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op for en grusom historie :cry:
  Nola Cph vil gerne donere noget tøj/sko til Solstråle.
  Jeg kigger lige igennem hvad vi har på lager i hendes str. og pakker en lille pakke til hende med lidt lækkert i.
  Og en kæmpe hat af for AC, flere mennesker, som hende (og dig, Kira), tak! :147:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella Sunesen

  Hvor længe er det muligt at hjælpe? For jeg skal lige have kigget tøj, sko og pynt til værelset igennem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Indtil jeg skriver det er nok på bloggen her :) Hun har intet så der er lidt vej endnu :) Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella Sunesen

  Hvor længe er det muligt at hjælpe? jeg skal nemlig lige have kigget tøj, sko og pynt til værelset igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg håber Danmark, endnu engang, viser hvad vi er istand til.. Når vi står sammen og hjælper hinanden❤️
  Med ønsker om at det bedste, til en stærk solstråle☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Det håber jeg også. Jeg frygter for den dag det havner i retten. De har allerede været så meget igennem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Damsgaard

  Har et Samsung 40 tommer fladskærm jeg gerne vil give til Solstråle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ofelia

  Det nummer man sender penge til, skal det være ejet af Torben Baden Koch?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday brunch i Kødbyen: Bæredygtigt og lækkert!