Kims kugler blev min redning

Er jeg den eneste, der elsker at rejse for mig selv?

Screen Shot 2016-03-16 at 13.02.57

Der er fordele og ulemper ved at rejse med andre. Jeg kan godt lide både at rejse med andre, men jeg kan faktisk rigtig godt lide at være alene.
Der er ingen forvetninger, der er ingen hensyn at tage og jeg kan fordybe mig i lige præcis det, jeg har lyst til uden af at der skal planlægges noget. Jeg synes det er spændende, dejligt og sjovt! I det hele taget, så elsker jeg at være alene lige så højt som jeg elsker at være sammen med andre. Jeg har altid været omgivet af mennesker. Lige fra da jeg med mine dejlige hippie mor og far blev sluppet løs i Thy lejren til da jeg senere boede i kollektiv til da jeg igen senere flyttede på en gård med farmor farfar far, rengøringshjælp og hendes familie. Folk ind og ud hele tiden og som regel trippende med snuden først over et dyr eller flere. Det var ikke et sjældent syn, at høns og heste gik rundt inde i huset. Der kunne lige snige sig en pony ind ad køkkendøren og hønsene synes det var afslappende at se fjernsyn med farmor i stuen.

Screen Shot 2016-03-16 at 13.00.00 Screen Shot 2016-03-16 at 13.00.07 Screen Shot 2016-03-16 at 13.00.40
Jeg har booket en rejse til Mauritius til maj. Bare en uge. Bare mig! Mange kan slet ikke forestille sig at rejse alene, men sådan har jeg det slet ikke. Jeg elsker at sidde i mit eget hoved og egne tanker.
Jeg skal have mit arbejde med, jeg skal lave synops til People´s Press (en bog der har været på tale i noget tid), og i det hele taget have et overblik over de der løse ender der larmer. Eksempelvis ser jeg mig selv sidde ved poolen med en cocktail eller 8 og få dykket ned i medbragte bøger, og læsning, indbakker, og blog. Selvfølgelig kan der også ske det, at jeg møder nogle sjove mennesker og turen tager en anden drejning, men det er den oprindelige plan. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke altid kan få tanker og virkelighed til at gå op hvilket jo bare er godt og gøjlet. Tror jeg.
Jeg kan få lavet hjemmesider færdigt, jeg kan holde pause når jeg vil, og gå ned og træne eller se øen. Spise god mad, tænke over livet og bare være glad, som jeg faktisk er det meste af tiden.

Jeg GLÆDER MIG!

Jeg har ikke fundet et sted at bo endnu, men jeg vil helst ikke længere væk en 20 min. i en taxa fra lufthavnen, og så vil jeg gerne bo ud til vandet. Der er flere der har givet mig gode råd så det vil jeg kigge nærmere på. Det falder lidt oven i en flytning til en ny lejlighed i KBH og et nyt job. Skal til Berlin fredag og afsted igen den 31. marts på mine første opgaver for mit nye arbejde, og det glæder jeg mig også helt vildt til. Alt det rejseri, hvor er jeg dog uheldig :D.

Billederne er fra denne side, som jo er et oplagt bud på et sted at bo, tænker jeg.  Mindre kan også gøre det. Jeg vil bare have gode mennesker, god træning, godt vejr og god mad. Så er resten sgu ret underordnet :-). Nårh ja, og internet. Jeg er slave, desværre.

Rotten-E-Cards-Blunt-01

2 kommentarer

  • Fantastisk indlæg! Jeg kan kun sige, at jeg er 100% enig. Jeg er netop lige vendt hjem til Danmark efter et halvt års rejse. Jeg startede med at bo i Singapore i en 4 måneders tid og herefter besluttede jeg mig faktisk for at rejse rundt i ca. to måneder i Asien for at opleve mere. De to første uger rejste jeg med andre og de resterende 5 uger rejste jeg faktisk alene rundt. Og det var simpelthen det bedste jeg kunne gøre for mig selv. Aldrig har jeg kunne trække vejret dybere, fordybe mig i mig selv og lave lige præcis det jeg havde lyst til. Det var så skønt ikke at skulle tage hensyn til andre og bare kunne tage en dag ad gangen. Så jeg kan absolut kun anbefale at rejse alene også. Jeg overvejer faktisk også at rejse alene igen, måske ikke 5 uger, men men en uges tid eller en forlænget weekend ville være skønt. Jeg håber du får en fantastisk ferie <3

    http://cillesunivers.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kims kugler blev min redning