100 % skrøne: Spis bare løs inden sengetid - her er hvorfor

Kims kugler blev min redning

IMG_5231

 

Det er altid en kamp med mig. Når jeg skal ned til Kim og prikkes til, så er det ikke bare noget med at lægge sig i stolen og få det gjort. Jeg skal lige gå i cirkler, brokke mig lidt og have ondt af mig selv. Hver gang spørger jeg: Gør det ikke ondt? Ehhm, jeg er kommet der i tre år – man SKULLE tro at jeg efterhånden er nede med proceduren.
Jeg er pr. definition en af de mest omstændige og hylende kunde han har. Tilgengæld er Kim også den eneste mand i mit liv der må prikke i mig mod min vilje.
Jeg tager sgu gerne nogle prik fra ham, for jeg elsker resultatet.
Sidste uge var jeg slet og ret ikke i humør, men jeg ved jo jeg bliver glad for det bagefter.
Lavet i samarbejde med verdens bedste Qura :-)

Samtale:
Kira: Åhh. Har du ikke en jeg kan holde i hånden? Jeg er lidt anspændt.
Kim: Du kan holde mine kugler
Kira: Det vil jeg gerne, ihhh tak!!

12837518_10153752871777935_482659258_o

Jeg fik så Kims blå kugler stukket i hånden, som jeg kunne klemme godt og grundigt. Det er nogle livlige nogle eller også flygtede de for livet fordi jeg klemte godt nok til!
Flere gange måtte de lige hentes op fra under reolen.
Undervejs fik jeg også lige ødelagt en nål med ansigtet. Det har jeg sgu aldrig prøvet før. Jeg spændte så meget, at han måtte skifte den ud, da den blev  bøjet. Den slags kan jeg også.

Det som jeg godt kan lide ved filler er, at selvom jeg burde (er ved) finde ud af hvorfor jeg har tendens til rander under øjnene, så tager det altså det værste, således jeg ikke ser træt ud, når jeg nu ikke er det.
Er du træt? Du ser så træt ud? Arh men! Det bliver man jo træt af at høre på.

Fun fact: Jeg er ved at snige mig ind på top 10 over de mest hysteriske kunder Kim har haft og det er altså over 200.000. Jeg er næsten stolt!

Jeg har mistanke om at jeg har nogle organer der ikke fungerer hvilket også afspejler de behandlinger jeg gennemgår lige nu hos en osteopat – klik her og som jeg fortsætter i april med et besøg hos en ernæringsekspert der hedder Mia Damhus i Helsingør. Jeg skal jo sådan set til bunds i tingene. Men indtil da, så kan jeg godt bruge Kim og hans nåle til at tage toppen. Det passer mig fint! Også selvom jeg ligger spændt som en flitsbue og skriger og råber. Når jeg kommer ud derfra, kigger folk forskrækket på mig, så jeg efterlader nok desværre Kim og hans kugler med et forklaringsproblem, tror jeg :)

Kim er pr. definition min go-to når det kommer til skønhedsbehandlinger, som er ud over det sædvanlige. Det er også der, jeg har fået lavet 3d øjenbryn – tatoveret – hvilket minder mig om, jeg skal da lige have dem lavet færdigt. Jeg vil gerne have de er så naturlige som muligt så de falder sammen med mine naturlige øjenbryn, men så de bare ser mere fyldige ud. Work in progress.

Qura har efterhånden klinikker i hele landet, så du skal ikke til KBH for at få en tid hos dem, se mere her

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 % skrøne: Spis bare løs inden sengetid - her er hvorfor