Min fødselsdagsgave til mig selv: Ny bil

Screen Shot 2013-11-29 at 9.46.20 AM

Jeg har fødselsdag i dag. Jeg fejrer den med min svigerfamilie i Jylland, fordi jeg i aften er inviteret til Depeche Mode i Jyske Bank Boxen. Jeg elsker at være der, der er så god lyd og i øvrigt er de skønne mennesker fra Herning kommet godt ind under huden på mig. Har haft mange gode stunder i den by.

Jeg holder ikke nødvendigvis fri, bare fordi jeg fejrer år (39), så her er lige et lille blogindlæg fra mig. :).
Jeg har allerede fået fine gaver, men jeg kan slet ikke få nok, så jeg har da besluttet, at jeg skal skifte min bil ud og give mig selv en feeeed gave. Jeg har været ude og se på to, og valget er nu faldet på enten en BMW eller en Mercedes.
Her skal der tages højde for, at jeg har en grand danois hund og at jeg har startet et fitness koncept der hedder Pop Up Gym via kommende hjemmeside, teambenefit.dk. Det er et koncept, hvor trænere kommer til jer. I skal altså ikke ud af døren for at komme i form. Det er henvendt til alle dem, der af den ene eller anden årsag, ikke kommer i fitness center, men brænder for at få en flot krop og tabe sig. Desværre er konditionstræning ikke nok, hvis man også gerne vil bygge muskler, hvilket er et must, hvis ikke man ønsker at være tyndfed.

Af de årsager skal der naturligvis være masser af plads bag i den, og den skal være behagelig at køre i. Jeg kører lige nu i en dejlig Peugeot som jeg købte som ny for fire-fem år siden. Tiden er inde til, at vores veje skilles.
Se bilerne jeg har valgt ud her:

BMW´en her – klik
Mercedes´en her – klik

Hvad synes I jeg skal vælge?
Jeg overtager den ene eller den anden i starten af januar 2014.

Et andet leasing firma er ikke et alternativ, da jeg har fået anbefalet Max og Martin. Jeg har erfaret, at nogle leasing firmaer er mere emsige end andre, når man skal afl. bilen retur, det er Max og Martin ikke, er min vurdering.

Ser frem til at få jeres vurdering :).

23 kommentarer

 • Du må sige til hvis vi skal hjælpe dig med din næste bil Kira :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank

  Jeg kører mercedes ML og jeg ville sige Mercedes hvis ikke det var en AMG hvor vi snakker 510 hk, 5-6 km/l, lækker lækker bil men røv dyr i rep HVIS der skulle ske noget med motoren.
  Så mit bud her vil være BMW 3.0D som helt klart også er en lækker vogn og noget bedre økonomi, Jeg går ud fra de 859000 er på hvide plader så van prisen kommer vel ned på det halve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dkira

  Bimmer it is!! Tak, venner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Klaaaaaart BMW’en. Mercedes er da bare ren morfar og kedelig business. Og så den der model, den er så øv at den kunne forveksles med Toyota eller noget. Synes virkelig den er booooorring! BMW’en er badass på den fede måde. Havde 100% valgt den :-) Og cool du er på firehjulstrækkere. Jo større jo bedre. Ren Hollywooooooh. Held og lykke med den, hvad enten det bliver B eller M. Og stort tillykke med dagen i dag.
  Heeey

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Kira.
  Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Jeg blev helt paf da du skrev du fyldte 39. Wauw du holder dig godt. Det kan man jo slet ikke se.
  Jeg synes du skal vælge Bimmeren. Den er meget sprødere. Forbinder altid Mercedes som en lidt “gammelmandsvogn” måske fordi min far har sådan en, haha.
  Hav en fantastisk dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg ville vælge bmw’en, mest fordi den kører længere på literen, og det betyder en hel del :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Voldsted

  Hej igen.
  Jeg ville altså vælge BMW’en, mere miljøvenlig, økonomisk, langt federe, flottere, frækkere… Dejlig bil, kører som en drøm.
  Held og lykke – så må du hente mig en dag inden træning:-)
  Bh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Pedersen

  Jeg vil helt klart vælge BMW’en den er fed at køre i og er federe udseende…. lækker bil god komfort osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med fødselsdagen:)

  Gå for Mercedes..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moa

  Jeg ville vælge BMW’eren, af den simple grund, at jeg syens den er mega lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paw

  Jeg ville helt klart vælge Mercedesen, har kørt i begge modeller og Mercedesen er bare det federe at køre i ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janette

  Rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen.
  Jeg vil vælge Mercedes’en (kører selv Mercedes) og det kan godt være at den er lidt dyre at køre i med hensyn til benzin, men men men tjek lige vægtafgift forskellen på benzin og diesel, så vælger man da benzin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freddy

  Jeg ville nok vælge Mercedes,men skulle jeg gå efter brændstof okonomien ville jeg helt klart vælge BMW,men et svært valg ellers ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth

  Hej Kira,

  Feeeeede biler begge to …

  Skulle jeg bare vælge helt uden at tage nogen former for hensyn til noget så var mit valg faldet på Mercedes’en …

  Hvis der er noget jeg skulle påpege, så ville det klar være brændstofsøkonomien og hensynet til miljøet … Mercedes’en kører 6 km/l mens BMW’en kører 13.5 km/l … Der er en væsentlig forskel … BMW’en kører endda også på Diesel … Så ud fra det synspunkt ville jeg klart vælge BMW’en …

  Held og lykke med at træffe dit valg og STORT tillykke med dagen :-)

  /Kenneth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Kira,
  Kan se du i dit indlæg skriver et andet selskab ikke er i din interesse. MEN! Jeg har leaset min bil gennem Forza Leasing som har delt showroom med Max i Frederikssund men har nu åbnet store flotte og nye lokaler i Hillerød.
  Det er et kig værd, da de er mindst ligeså professionelle som Max og udelukkende beskæftiger sig med leasing.
  Se deres hjemmeside, du kan få lige den bil du vil…
  Kessler har eksempelvis alle sine biler gennem dem.
  Held og lykke med din nye bil :)
  /Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Vil til en hver tid vælge en Mercedes fremfor en BMW, synes BMW ligger alt for tungt på vejen, hvorimod en Mercedes ligger kanont på vejen og er vildt behageligt at kører. Eneste minus hvis du skal kører langt er at Mercedes’en er benziner :)

  Begge biler ligger i en prisklasse at hvis folk kommer kørende i den type bil så ved de fleste godt at man har tjent gode penge og ja det under jeg sgu, nogen vil bo lækkert og andre værdsætter en stor dejlig bil til når de skal kører en masse kilometer på langevejen og samtidig kører i en bil der er langt mere sikkert end en Fiat Panda :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders

  Kira, kan næsten forstå at du skal køre en masse og der ville en SÅ tørstig bil som en AMG være utrolig dyr i drift – så mit råd ville være at tage den mercedes som jeg har linket til (også fra Max Martin) – den er mere sammenlignelig med BMW’en da det også er en diesel og absolut ikke en svag bandit :)

  Det er i hvert fald mit råd :)

  http://www.max-martin.dk/biler/personbiler//vis/126503069/Mercedes-ML320-3.0-CDi-aut.-4-M-5d

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Kira. Hjertelig tillykke med fødselsdagen! :)
  Med tanke på at du skal have mange ting med og hund, ville jeg vælge mercedes. Jeg har ikke forstand på biler, men tænker kun pladsmæssigt og den er neutral i farven :p

  Håber du får en vidunderlig dag! Og lad nu være med at fejre den med dine hjemmelavede æbleskiver ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Vil til en hver tid vælge en Mercedes fremfor en BMW synes BMW ligger alt for tungt på vejen hvor imod det er en fornøjelse og helt vildt behageligt at køre en Mercedes :) eneste minus ved Mercedes’en kan være at det er en benziner fremfor diesel hvis du skal kører langt i den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Lewis

  Jeg vil klart anbefale Mercedes 6,3 AMG…
  Det er en SINDSSYG lækker vogn, også kan alle holde deres kæft når du kommer kørende… :-)
  tillykke med dagen Kira.

  Hilsen Lewis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Flies

  Det kommer helt an på temperament og hvor meget du kører. Begge biler er gode, personligt ville jeg dog vælge Mercedesen da den KÆMPE motor simpelthen kører som en drøm. Dog er den noget mere tørstig end BMW’en.

  Og så er der lige det faktum, at hvis du kommer ud til folk i Mercedesen lugter det af at du har alt for mange penge, så hvis du skal ud og sælge et produkt, kan den altså godt afskrække folk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mie bøgesvang

  jeg syntes du skal vælge Mercedesen ;-) .. Det holder, og den er flottest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christinna

  Af udsende sys jeg klart BMW. Men det er det eneste jeg kan vurdere ud fra da jeg ikke har forstand på biler.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedtprocent 101: Din guide og hvem er du?