Hans Engell: Før / efter han dyppede tæerne i min kostplan

Jeg skal rejse igen og SE hvad jeg skal have på: Perfekt til kompression

about-where-to-holiday-in-mallorca

Kan du se, hvor jeg skal hen? :) Jeg kan da godt afsløre, at jeg ikke har været der før, men det har du sikkert. Alle har, jeg har bare ikke.
MALLORCA :)
Jeg aner INTET om øen, ud over, at det er et perfekt sted at slappe af, så så snart tv-optagelserne er færdige, er jeg smuttet. Det vil sige, start maj, agtigt.

På Mallorca skal jeg trekke, træne, og ikke mindst flyve dertil. Så i den anledning…

For nogle uger siden, var jeg til et PR event hos Holm og Bertung, hvor jeg blev præsenteret for kompressionssokker og kompressionstræningstøj, som tights og toppe.
CEP er et anerkendt, tysk mærke, der forhandles i hele verden. Så når du skal flyve, løbe, klatre, cykle eller hvad du nu ellers foretager dig, der kræver kompression, kan CEP være en stor hjælp. For ikke lige at nævne farverne, er de ikke fede?

I den forbindelse…og helt generelt – jeg har valgt at lægge fokus på:

CEP Run Socks 2.0 vandt i 2014 den internationalt anerkendte Red Dot Award og er det perfekte valg til både løberen, triatleten og fitnessfreaken. Med en genial kompressionsprofil sikrer CEP Run Socks 2.0 hurtig restitution – friskere muskler dagen derpå – og forbedret performance. Hertil er strømpens fod udført med anatomisk korrekt præcision og støttende foring, og hvis du løber tidlig morgen eller sen aften har CEP udviklet en særlig CEP Night Run Socks 2.0, hvor reflekser sikrer, at du også kan løbe tryg efter mørkets frembrud.

Egnet til: Løb, fitness, udholdenhedssportsgrene

TIP: Der findes også sleeves og sokker til dem der dyrker triatlon, snesport, forebygger vabler (hej, bjergbestigere og løbere) samt for dem, der virkelig ønsker fokus på bedre blodcirkulation.

Der findes mange sokker og træningstøj til mænd og kvinder fra CEP der alle sammen tjener det formål, at give den bedste kompression. Grunden til, at CEP er nogle af de bedste er at CEP har udviklet en række særlige strikteknikker, der bevirker, at CEP som eneste sportsproducent er i stand til at styre den medicinske kompression i hver enkelt af materialets strikløkker. Det betyder, at man med CEP får markedets mest præcise medicinske kompression, der nænsomt støtter både led og muskler.

TIP: CEP anbefaler, at man får målt sin læg for at finde den optimale størrelse. Og ellers, kontakt eksempelvil denne onlineshop, de kan guide jer til det der passer bedst – det er jo deres job :)

 

img_4326

Uhh, er bekendt med hundehårene, men hvad fanden gør man med en hvid hund. Barberer hende??

Billedet øverst, er stjålet fra seemallorca.com

unnamed-1unnamed-1

unnamed

unnamed

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hans Engell: Før / efter han dyppede tæerne i min kostplan