Vejen til et lettere liv, på den fede måde

Sådan har du aldrig fået den før: Frikadellen med det sunde twist

1 copy

Min kærestes søster, viste mig for nylig en annonce fra Rema, som hun mente var lige noget for mig. Det var en annonce med “soy4you” produkt. Hva var nu det? Et produkt der truede med højt protein indhold, lavt fedt indhold? Og som kunne trylles til kødsovs, lasagne og frikadeller uden kødet? Måtte prøves! Ikke fortrudt!
NON GMO
Kun naturlige ingredienser
Har modtaget det vigtige nøglemærke
Se “fra bønne til bord” her

Se resultatet her:

2 3 4

Tilbehør: Aubegine med 10% ost. Jep! Den mindre fede af slagsen! Ind i ovnen, drys med lidt trøffel olie. Youre all set to eat, happe hap.
(Blev også serveret til seminaret sidste weekend, og de fik en pose med hjem hver).

TIP: Perfekt til folk som jeg selv, der er gluten intolerante, da det er glutenfri, og til vegetarer.

Jeg har prøvet med både lys og mørk udgave, det smager det samme for mig, så jeg er ikke helt sikker på, hvad  Desuden tilførte jeg persille, den frosne slags. Grunden til, at jeg bruger frossen persille er at der er større chance for, at det indeholder mineraler og vitaminer, (blandt andet c og a vitamin, blandt meget andet) da det er høstet i sommers, frem for de friske på hylderne, der er lavet i drivhus. Dette er nemlig ikke årstiden til persille.
Opskriften kan findes bag på posen, eller på hjemmesiden her: www.soy4you.dk
Kan købes i blandt andet Rema.

TIP: Olie på panden, meget lidt, tør efter med køkkenrulle, tag samme køkkenrulle, tør efter når du skal bruge mere olie, for der er olie på papieret.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til et lettere liv, på den fede måde