tab dig med shredded

De smager SÅ godt & de er rigtig sunde

Jeg tror det er de bedste pandekager jeg har fået – ever. Glem alt om proteinpandekager. Det her, det er godt! Det smager så godt, at selv folk der ikke lever sundt vil elske dem. Det er hvertfald min overbevisning.

Pandekager med hytteost på øjemål, 4 stks små og halvtykke (ligesom mig!):
Jeg hældte en halv bøtte, ca 200 gram hytteost 1,5 % i en skål, tilførte to æggehvider og et enkelt æg med blomme (blommer feder). Dernæst, tilførte jeg en smule mælk, en halv teske bagepulver, vanilieessens, citronessens (synes jeg giver en ekstra god smag i denne sammenhæng), kan man ikke få citronessens, pres en citron ned i skålen.
Derudover tilførte jeg en god håndfuld havregryn. Jeg har også puttet lidt sukrin i (sukkererstatning).
Man kan også putte mel eller speltmel i, hvis man insisterer.

Photobucket
Jeg piskede det sammen og tilførte fedtfri olie fra dialife ned i dejen samt på panden.

Tab dig flere kilo på et par dage: klik her 

Hvis man laver dem tykke skal det være på lav varme og vend først når pandekagen er tør at se på på den side der vender op mod dig, ellers falder den sammen.

Photobucket

Jeg har lige tilført noget flødeskum men det var mest for synets skyld…eller…nå, men ellers kan man bruge alt fra bær til honning. Eller sukkerfri / fedtfri Jell-O. Kun fantasien sætter grænser :)
Som det ses, er der også lidt sirup og sukrin drysset ovenpå.

17 kommentarer

 • Janette

  Hej.
  Kunne man evt putte havreklid i?
  Jeg vil i hvert tilfælde prøve :-)
  De ser super lækre ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Øv!
  Har længe gået og ville lave disse pandekager. Normalt laver vi til morgenmad pandekager af banan, æg, hvide, kanel og havregryn. De er så gode. Ville prøve disse med mere protein i, men de kikser bare utrolig meget for mig. Selvom jeg venter til de er tørre på toppen, sidder de stadig fast. Har brugt kokosolie til at stege i.
  Nå men den der blev næsten god smagte dejligt :)
  Men har mistet modet for at prøve igen :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Det lyder ikke godt!
   Jeg tror du skal prøve med endnu lavere varme eller med en anden pande?
   :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er solgt.. De smager bare så godt. Man kan slet ikke smage at der er hytteost i.

  Lidt sukkerfri syltetøj og sødemiddel ovenpå, så kører det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Jeg har en masse hytteost på køl, som udløb i går, og jeg er snart træt af at spise det rent. Jeg elsker pandekager, så jeg overvejer at springe på dem her, men jeg er altså lidt af en kylling. Smager de meget af hytteost? For jeg kan slet ikke forestille mig, at varm hytteost er lækkert i min mund.
  Og kan jeg undlade at smide havregryn i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  IIh de er for lækre disse pandekager – de smager også godt med lidt protein pulver med vanilje smag i :) mums <3 tak for den lækre opskrift :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiseH

  Havde også problemer med “vende-fasen”, så bagte dem i ovnen. Meget nemmere ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Måske hvis ikke de bliver lagt på panden for tynde men hellere lidt for tykke?
   Men god ide med ovnen.
   Jeg havde også problemer med at få dem vendt i starten. (Skulle jeg måske ha nævnt, hehe)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad gik der galt? I går forsøgte jeg at lave proteinpandekager, uden held og i dag hytteostpandekager UDEN held. Nøj hvor blev jeg ked af det, hva pokker gør jeg galt? Holder den på lav varme men ligemeget hvad, så bliver det bare til noget grødværk når jeg skal vende dem…. hvad tror du jeg gør forkert? For meget mælk? For lidt æggehvide? (det skal lige siges jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke) please hjælp…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Kira.
  For hulan de var gode de pandekager med hytteost. Næste gang laver jeg altså en dobbelt portion. Manden og min lille søn var også vilde med dem.
  Kærlige hilsener Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Mmmm, der reddede du lige min eftermiddagstrang til sukker… Med lidt friske bær fra haven, var de bare super gode!
  Ikke sidste gang jeg laver hytteost-pandekager.

  Du skriver om SHREDDED (hvis man har vand i kroppen) i et af dine andre indlæg, de er desværre udsolgt for tiden.. Ved du om der er et lign. produkt?

  I øvrigt rigtig go blog..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   xpel. det har de også. eller de har dem snart igen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er blevet en rigtig helse freak:-)
  Rasmus K’s pandekager lavet på økologisk grød er også gode, dem må du smage en dag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Det lyder også lækkert. Må næsten være en succes når det er ham ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan Skøtt Christensen

  Det ser lækkert ud, skal prøve opskriften…:))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tab dig med shredded