Væske i kroppen? Mine tips og tricks

Smugkig: Hvad skal vi gennemgå på vores fitness/retreat camp i Italien?

Det er med STOR begejstring og glæde, at vi drager afsted til Italien fredag, for hele ugen skal vi tilbringe med en flok at glade, modtagelige, parate mennesker.

Vi er mig, Zenia Santini og min tante Helle som altid er med som vores perfekte hjælper. Hun er tidl. purser i SAS og der er styr på detaljerne. Imens kan Zenia og jeg selv, koncentrere os om at gøre campen så lærerig og aktiv som muligt.

I programmet har vi indsat en dag i Venedig som ikke ligger langt fra det resort vi skal bo på, en halv dag i Padova, som er en virkelig spændende by, så har vi en deltager der har fødselsdag, hvilket vi selvfølgelig sørger for at fejre og så har vi vandringer naturen, træning på plænen, lidt i fitness center og ellers svømning, yoga og afslapning på panelet. MEN ikke uden vores vigtige transformations seminarer.
Snippets fra Zenias slides:

De fleste af dagene, afholder vi nogle seminarer hvor vi gennemgår de enkelte nøgler til hvordan vi bliver bedre ved os selv og holder fast. Disse timer går med at bruge hinanden i gruppen (grupppearbejde), vi spiller bolden videre til deltagerne, altså de får lov til at svare på spørgsmål som:
Hvordan kommer man godt fra start? Deres bud
Hvad kan der ske, som kan ødelægge det? Deres bud
Hvordan retter man op igen? Deres bud
I samme omfang kommer vi med vores løsninger.
Jeg synes faktisk det er supervigtigt at folk føler sig hørt. Man kan pludselig møde nogen man kan spejle sig i. Nogen vil tale mere end andre og være mere åbne, andre er mere lyttende.
Zenia har også sine seminarer, men vi deltager begge på hinandens. Zenias handler meget om det mentale og om selvstyring. Hvordan lærer vi, at få kontrol over vores situationen, uden af at være bange for at slippe kontrollen. To forskellige ting. Værdihjulet – det finder jeg virkelig spændende, det er Zenia rigtig god til, at tage fat om. Det skal alle deltagerne prøve. Vi har også taget nogle sjove tests med og slutter af med en quiz som indebærer nogle dejlige præmier til stræberne, haha.
Vi har også seminar om kostfordeling, hvad er kost egentlig og hvad og hvor meget skal vi have for et succesfuld vægttab eller vedligeholdelse.
Vi har fokus på alt fra start til slut.
Desuden får alle en workshop i styrketræning og træning. Hvad skal man træne. Hvor meget. Hvorfor. Med hvad. Alt lige fra hvordan man deler kroppen op i flere dage, hvad man ikke bør glemme, hvordan man får musklerne til at arbejde, til hvordan man kommer i gang med træningen og hvad der skal til for at  holde fast, samt meget mere.

PADOVA & VENEDIG:

 

 


Der er dejligt mad på stedet. Det er faktisk en buffet tre gange om dagen, og ellers har vi sørget for mellemmåltider til deltagerne.

Der er spa, tennis, indendørs/udendørs pool og alt hvad der ellers hører et spa resort til.
Vi går så småt i gang med at planlægge næste seminar, og jeg har allerede en ide til hvor det skal være, jeg håber Zenia er med på ideen om at bo på et hotel med udsigt til det her, lange gåture, workshops, sejlture med mere:


Vil du høre mere om vores ture løbende, kan du sende mig en mail på:
os@dkira.com eller læse mere på viavana.dk 

2 kommentarer

 • Sonja

  Glæder mig nu endnu mere 😁💪👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Dejligt!
   Det ville også være super trist hvis du følte noget andet, så det er vi glade for! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væske i kroppen? Mine tips og tricks