iMuscle app: Lige noget for dig der træner

Costa del Sol: Marbella Fitness Camp

Desktop

Campen er lavet af en dansker ved navn Frank Naundrup. Frank er personlig træner for blandt andet Brian Nielsen, vores alle sammens bokser. Han underviser også almindelige, borgerlige mennesker fra alle steder i verden, når han i Marbellas varme giver dem deres drømmeform. Just Eat founder Jesper Buch er en af dem. Man behøver ikke være kendt eller rig for at træne med Frank, alle kan få plads. Du kan læse mere
på hans hjemmeside her.

1006140_386548421457120_44310381_n-1

MARBELLA FITNESS CAMP
For ca. 5000 kroner inkl mad og ophold-
Her er tale om et koncept der skal afholdes mindst to gange om året. Mascha og jeg, havde fornøjelsen af at være med på den første af slagsen. Næste finder sted i september, og det kan du læse om her: Marbella Fitness Camp. Endnu bedre, gå ind på deres FB side, der er konstant opdateringer og rigtig nemt af følge med. Eventet er faktisk oprettet lige her

GENEREL INFORMATION
Du får en uges ophold på Franks bror Peter og hans søde kone Janes lækre sted hvor også store dele af træningen foregår. Det er også her der er spisning, pool (party) og så videre. Stedet hedder Finca Naundrup og ligger i Calahonda. Calahonda ligger i et rigtig smørhul – stedet ligger i bjergene med ikke langt til hverken Marbella eller Malaga. Det er perfekt, men jeg anbefaler at man lejer en bil. Det kan gøres billigt. Vi lejede fra dette sted, DK Biler, hvor vi fik rigtig god service og det var så super nemt at hente og aflevere hvilken man har brug for med baby og den slags. (Mascha havde Hollie og sin mor Connie med). Samtidig med, at vi også havde brug for det da vi skulle hjem og var trætte. De er danskere og det gør det endnu nemmere :). Stedet er familie og børnevenligt.

1010651_386548334790462_970643105_n

Frank og Nick giver hinanden tæsk

DET FÅR DU MED I PRISEN
Da der er noget for enhver smag, skal man regne med at der er mange hold hele ugen. Der er dygtige undervisere på stedet, som er danskere og her får du Zumba, Boksning, Body Attack, Crossfit samt styrketræning hvis man ønsker det, i det lokale center som hedder Alhamar og er meget populært.
Man kan altid tage en snak med Frank om personlig træning, hvis man ønsker det.
Der er tre måltider dagligt og man kan altid finde noget at snacke på i det fælles område ved køkkenet. Maden lægger vægt på sundhed, men der er nu noget for enhver smag, alligevel. Pasta, salater, kød, god morgenmad, brød, og så videre. Der er wifi og to pools. Den ene hører til nogle lejligheder og den anden hører til alle. I nogle af lejlighederne er der også køkkener og fælleskøkkener. Der er poolbar og godt vejr. Hvad mere vil I ha`:)
I kan træne hele dagen hvis I vil. Det er kun jer, der sætter grænser.

10615_386548351457127_1388785008_nMascha med sin Blender Bottle fra Nutriworld. Links længere nede

Der er masser af tid til at hygge, shoppe og spise  i de nærliggende byer også.
Jeg tror at Mascha og jeg hopper på den i september også. Vi kan nok slet ikke lade være, det var så godt og effektivt!

971249_386548161457146_1638641450_n

FORHANDLERLINKS & KILDER
– Finca Naundrup. Stedet man bor på. Kæmpe sted, praktisk til formålet.
– Marbella Fitness Camp. Her er info om alt og ellers skal de nok svare dig, hvis du har spørgsmål.
-Zumba pigerne er herlige og dygtige, de har deres eget firma der hedder Movitaz.
Crossfit trænerne tager skam deres job alvorligt…av! Nå, men kan varmt anbefales.
Så er der bokser Stephanie, som er dansk mester i boksning, tag ikke fejl af hendes smukke ydre ;)
Body Attack pisker dig gennem en times svedig undervisning og du bliver undervist af Nick Zitouni, som er Body Attack instruktør.
Skal du have udstyr til din tur? Her er tale om træningsudstyr, og især drikkedunke og toppene kan jeg anbefale. Toppe, klik her. Drikkeflasker/Blender Bottle klik her. Handsker klik her (så lækre).
Du kan også bare vælge at surfe dig gennem Nutriworlds shop her
Til håret og til kroppen: Køb dig til nogle fede produkter til din tur her: Gold Products
Billeje: Vi lejede hos DK Biler, de er danskere og super hjælpesomme. Gode priser og gode barnesæder. Hollie elskede sit. De møder dig i lufthavnen.
Ikke mindst: Kufferter! Tasker! Computertasker! De kan alle købes via Neye, jeg gav faktisk Mascha og Hollie et sæt Aries kufferter, så de kunne matche. Se den her, den fås i stor og lille. De har den sorte udgave.
Vi er jo på træningslejr så en god ide er at tage lidt protein med. Jeg toppede også lige med at tage proteinis med. Det er i poser og fra Nutriworld, hvis du shaker den godt i din Blenderbottle, som i øvrigt har et rigtig godt greb, får du en lækker is efter nogle timer.
Jeg har vænnet mig til to ting: Altid at tage min egen mad med på flyveren (og proteinbarer hvis det er en lang tur), samt makeup spejl med lys/batteri. Jeg har fra OBH og det er geniaaaalt!
Vi har solbriller fra Kilsgaard Eyewear. Jeg så dem i Børsen for noget tid siden i en artikel om Jakob, designeren bag, og måtte bare eje et par.

Flere billeder, mere stemning og så videre, er på vej :)

IMG_3317Smart kuffert fra Neye-den kan rulles ud som en tryllekuffert. Bedst som man tror der ikke er mere plads, kan man lyne den op og vupti! Et lag mere! Links længere oppe.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iMuscle app: Lige noget for dig der træner