Trist skæbne for skildpadder - men dette her, kan vi kun glæde os over

Fitness camp i Kroatien: Så meget tabte de + her skal vi hen næste gang

29939121_10155064272227271_1836522570_n

For nogle måneder siden, afholdte jeg en fitness camp i Kroatien for en flok dejlige og søde mennesker. De havde et ønske om at komme godt i gang med et vægttab, få en bedre følelse med træning og kost samt blive skubbet i gang og få en spændende rejse samtidig.
Turen varede en uge og vi trænede to til tre gange om dagen ved at gå ture, lave HIT (høj intensitetstræning), styrketræne og vandre/klatre i Kroatiens smukke natur.

img_9735

img_9844
img_9874

img_9868

img_9855

img_9839

img_9757

img_9724

img_9714

img_9699
Maden blev ikke vejet som sådan, det var med øjemål, men portionerne var 5-6 om dagen, og ikke specielt store. Det havde den fordel, at deltagerne hurtigt fandt ud af, at man ikke behøver at spise så meget for at blive mæt, hvis det er den rigtige næring. Mæthedsfølelsen holdt også længe.
Jeg beundrer virkelig deres måde at gribe tingene an på, der var intet der indikerede at de havde tænkt sig at stoppe, selv når de blev trætte og de var også meget interesserede i, at blive bedre til at forstå sammenhæng mellem kost og træning og det gav i den grad pote!
Dem der ville, kunne også deltage i madlavningen i det omfang det gav mening for dem, fordi det giver også et godt indtryk af hvad der skal tilberedes og hvordan for at give den rette mængde næringsindhold.

img_3912

img_3910

img_3608
img_3553

img_3758

img_3759

img_3769

img_3843

img_3819

img_3848

5-viavana

img_1456
Hele holdet (6) tabte over 12 kg og 52 cm til sammen på en uge.  Nogle tabte mere end andre, eksempelvis tabte en alene 11 cm i alt og en anden næsten 4 kg.

Jeg havde håbet på at se så flotte resultater og det er jeg også rigtig glad for, at se at de kunne indfri.
Selvfølgelig ikke for MIN skyld, men for deres egen. Virkelig godt gået! Jeg gik ikke vejen for dem, jeg viste dem hvordan, og de tog sgu fat, altså! Fedt!!! Nu er det jo ikke en konkurrence, og man deler kun sin viden med andre hvis man har lyst, da alt foregår i fortrolighed. Desuden er vægttab en rigtig dejlig bonus for mange, men bedst er, at man har viden og motivation til at fortsætte i det omfang man føler passer til der hvor man er. Så nej, vægttab sker nok umiddelbart for alle, men det skal ikke kun være det, der driver lysten!

Det er selvfølgelig urealistisk at træne 3 timer om dagen for de fleste, men resultaterne er IKKE urealistiske over lidt længere tid med det rette værktøj.
Godt at huske:
Man skal gentage handlinger mange gange før de bliver nye vaner: Repetition! Det var også en del af hvad jeg med turen her, havde fokus på.

img_3899

 

img_3632
Næste tur er til efteråret, du kan allerede nu skrive dig op for at høre mere, og jeg kan allerede nu afsløre at vi nok er på vej til Italien, nærmere betegnet tæt på Venedig. Jeg har også en recovery coach med, der selv har haft spiseforstyrrelse under huden og er meget ærlig omkring det, og jeg mener hun kan komme med gode redskaber til dig, der ønsker at få hul igennem og træde ud af hamsterhjulet. Turen er for alle. Vi skal lave mange spændende ting, så som workshops, kostomlægning og selvfølgelig træning.

Kontakt
VIAVANA eller skriv dig op her (SIGN UP th i hjørnet)

 

Her er et par anmeldelser: 
Helle Bach Mortensen
God kost og motion

Turen var starten på et sundere liv. Super inspiration til sund mad og god træning. Og hård træning når man starter fra sofa og til 200 i timen. Dejlige omgivelser. Og Kira er super til at motivere. Jeg knækkede koden med de alt for store portioner og fortsætter med at tabe mig stille og roligt.

Lisbeth Dilling
Dejlig og skøn tur
Min intension med turen var at få implementeret mad og træning. Og efter turen har jeg fået knækket koden og jeg træner ikke af pligt, men af glæde. Skøn tur😊 Kira, var god til at formidle var altid smilende.

Beskrivelse af billeder: 
Vi trænede både i center med maskiner og løsvægte.
Vi trænede udedørs på bakker, med store sten, elastikker og bænke
Vi besøgte Plitvice National Park, et must see! Helst om sommeren, men det er nu også smukt om vinteren. UNESCO site i øvrigt.

1 kommentar

  • It iss appopriate tume to make a feew plans ffor the longer term and
    iit iis time to be happy. I have read this submit and iff I coild I want to recommend you feww interesting things
    oor suggestions. Perhaps yyou ccan write next articles regardng thius article.
    I desore to leazrn even moree issuess approximately it!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trist skæbne for skildpadder - men dette her, kan vi kun glæde os over