13 ud af 20 træner forkert

De bedste træningssko + rabatkoder!

Hvis du vil have et tip til gode træningssko (styrketræning/fitness) så læs med. Hvad enten du er en der træner som nybegynder eller erfaren, så er disse sko helt perfekte. Ikke til løb, men til træning i fitnesscenter.
Jeg bruger dem selv, og fordelen er, de kan bruges uden for træningscenteret også. Jeg har stort set ikke trænet i andet i flere år, og overvejer at sende alle mine andre sko til Afrika :)

Dem jeg taler om, er Chuck Taylors Converse! De har eksisteret i omkring 100 år, og jeg gik meget i dem som teen. De har ikke gennemgået de store forandringer siden de blev opfundet, det i sig selv er da meget imponerende. I virkeligheden er Converse nummer to på listen over hvad powerliftere bruger når de træner, sokker er nummer et.
Når man bruger sokker eller Converse, giver det plads til at bruge hele foden. Noget andet er, foden føles stabil og altså rutcher ikke rundt som i en løbesko eller træningssko. Det gør at man kan koncentere sig om at løfte. Jo tættere fødderne er på jorden, jo nemmere er det at bruge korrekt teknik og bruge sine kræfter der hvor de skal bruges.
De er flade, der er ikke heel cup (pude) i og fødderne føles tættere til jorden og er bedre plantet under træningen. Det gør det nemmere at presse igennem med hælen i eksempelvis squat, lunges, dødløft, skulderpres og så videre. En stødpude er i skoen har ingen effekt under træning med løsvægte. Stabilitet og kraft fra hælen skal ikke dæmpes, tværtimod.

Jeg har pt fire sæt jeg veksler mellem (noget med farver og humør).  De er ikke særlig dyre og de går aldrig af mode.
WHATS not to like.

For træningstøj, klik her og få 15% rabat med koden KIRA15 – shapeit.dk 
For fitness  – udstyr, klik her, og få 10% rabat med koden KIRA10 – billig-fitness.dk
(Gælder ikke TRX, Reebok, høretelefoner og kosttilskud).

For kosttilskud, få 100 kr i rabat på første køb med koden KIRA – stai.dk
For head set fra Jabra, klik her for at få 20% rabat – løber til og med den 31/12-18, altså året ud. Gå ind på jabra.dk, og vælg enten de helt nye Elite 65 Gold/Beige eller et andet sæt. Brug koden ##Elite65tEventKE

Det var vel dagens bedste tip fra Kira herself.

God træning.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 ud af 20 træner forkert