Tre uundværlige fra Nike & vinder af konkurrencen

Masser af tilbud på fitnessprodukter #blackfriday

IMG_3666 IMG_3667 IMG_3674 IMG_3675

Er du klar til at få ny fitness garderobe? Eller bare finde din nytårsclutch? Eller fodboldstøvler til sønnike? Black Friday giver dig mængder af rabat, så slå til i dag – det gælder KUN i dag, den 27.11.2015.

Jeg fejrer at jeg elsker Amerika med Black Friday men jeg kommer ikke selv til at shoppe, da jeg har travlt med at nyde livet i Dubai lige nu. Ligner jeg en, der gider sidde på nettet og shoppe? Nej, vel! Jeg er så småt ved at arrangere min fødselsdag på en 55 ft yacht, og vi har så småt gæsterne på plads. Hvis jeg kender nogen i Dubai der har lyst til at komme, ræk lige hånden op, vi har plads til 4 mere :)
Inden jeg  skal ned og træne, skynder jeg mig lige at oplyse jer om de shops jeg affilierer med, der har Black Friday udsalg. Med andre ord, du behøver ikke gå hjemmefra, du kan bare shoppe online:

Bodystore
20% på alt! Gælder kun 27/11
Rabatten fratrækkes på siden, så ingen kode.
KLIK HER

Sportmaster
25% på alle full price produkter! Gælder 27/11 – 29/11
Rabatten fratrækkes på siden, så ingen kode.
KLIK HER

Stylepit
Op til 70% rabat. Gælder kun 27/11
Rabatten fratrækkes på siden, så ingen kode.
KLIK HER

Nelly
20% på alt med koden BLACK20. Gælder 26/11 – 27/11
+ time tilbud hver time fra klokken 11:00 den 27/11
KLIK HER

Unisport
Op til 50% rabat. Gælder fra i dag til 29/11
Rabatten fratrækkes på siden, så ingen kode.
KLIK HER

Zalando
Op til 50% rabat på 70.000 varer. Gælder kun 27/11
Rabattem fratrækkes på siden, så ingen kode.
KLIK HER

*Affiliated links

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre uundværlige fra Nike & vinder af konkurrencen