Søges: Bryllupsplanlægger

Nyt på bloggen: Rabat på lækkert træningstøj

 

Lige lidt om de sidste par uger:
Tiden har stået på flytning, migræne og ferie.
Jeg skylder:
At lægge resultatet af hytteostpandekagen op, så vinderen kan blive trukket. Undskyld.
Jeg vil gerne opdatere jer på min metroxpress – blog.
Jeg vil gerne opdatere jer på alt muuuligt andet.
Denne liste var nok mest til mig selv, for lige at italesætte mit fravær og få samlet op.

Til rabatten:
Jeg har noget rigtig lækkert træningstøj fra Lorna Jane. Jeg siger jer, det sidder godt. Da de så, hvad jeg synes om deres tøj, spurgte de om ikke det var en ide, at I fik rabat. Jo jo, sagde jeg, det synes jeg da helt sikkert.

Så hvad siger I til at I får 20% rabat på på fitness og yogatøj?

Koden er: kirafan

Koden giver jer 20% i rabat på køb af Lorna Jane sportstøj på www.lornajane.dk
Koden gælder til og med den 4.4 2014.

Fitnesscenter: Urban Fitness, Amager

PicMonkey Collage.jpg PicMonkey Collage.jpg

3 kommentarer

 • Selvfølgelig er det fedt med rabat på træningstøj og alt det der, men jeg kigger ærlig talt kun på din BOOTY! Hold nu op hvor er den bare pænt formet Kira – respekt for de squats du har lavet! Jeg arbejder intenst på at få min flade popo til at få mere fylde og du har lige motiveret mig til at give den max gas til næste legday! :D

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Jeg squatter næsten ikke, Anna. Jeg dødløfter, benpres, leg curl, leg extension og adductor/abductor og glute bridge :) Tak og for fanden! Får svaret på den mail i morgen!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ingen hast med den mail, du er en travl dame jo! :D
   Og jeg er virkelig imponeret, få squats? Jeg må lige have revideret mit benprogram hvis min booty skal blive ligeså fin som din :P Dødløft og glute bridge er en fast del hos mig også, men leg extension skal vist også laves kan jeg se på det hele :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søges: Bryllupsplanlægger