Du skal ikke få et chok, det er den samme pige. Før / efter billeder af Maria

Det sker der, når du løber en ekstra kilometer

IMG_7818

Ved at tage ekstra fat, gør du forskel  – et sted du slet ikke havde regnet med.
Næh nej, der er ikke for nylig fundet en ny muskel i benene, selvom det havde været alle tiders. Det er noget helt andet, noget med at du med et enkelt klik kan hjælpe børn.

Ud over en forbedret kondi, får du faktisk også den store fornøjelse af at redde liv, samt du har en virkelig god undskyldning for at tage et billede af dig selv i aktion. Whats not to like? Selfielovers på banen her!

Jeg er også med!
Jeg elsker naturen, træde i den og indånde den…men:
Nu er det jo ingen hemmelighed, at jeg er IKKE den der typiske, aktive løber og jeg tager heller ikke vildt mange selfies. Men hey, jeg er sgu heller ikke bleg for at tage fat, hvis jeg ved jeg kan gøre en forskel, lige nu og her. Sport er blevet en stor del af mit liv, så på den måde, er det da slet ikke en unaturlig ting for mig, at takke ja til at tage benene på nakken til fordel for:
#Duracellxtramile

Din hjælp:
1 hashtag = 1 vaccine.
Med andre ord, du kan #tagge alle de gange du vil. Det kan blive dyrt for Duracell, men gør en masse godt for børn.
For hver gang du løber en ekstra kilometer og hashtagger det med et billede på din Instagram, giver Duracell penge til at Unicef kan købe en vaccine, der kan beskytte et udsat barn mod potentielt livstruende sygdomme som mæslinger, røde hunde eller stivkrampe, som årligt koster 1.5 millioner børn livet. DIN #duracellxtramile kan gøre en verden til forskel.

Skal vi ikke alle løfte i flok? Jeg er startet og du kan se mit billede på Instagram her
Du kan også læse meget mere om projektet her

”Run 1 extra mile for charity” kampagnen har været i gang siden 16.marts, og masser har allerede lagt billeder ud, se selv her

Vi er vel i øvrigt enige om, at mange af os efterhånden er eksperter i at tage billeder alt imens vi løber, går, sidder, spiser, træner, sover, griner og græder. Lad ikke dette være en undtagelse. Vi ses på græsset!

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du skal ikke få et chok, det er den samme pige. Før / efter billeder af Maria