Før/efter: 12 uger - 10 kg

Før/efter: Plan – 6 kg // Tabt 7.5 kg

PicMonkey Collage

(Her er så de rigtige billeder, kom til at lægge nogle op fra før forløbet var slut)

Lad mig starte med at sige, at mit forløb med Kira har været det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år!

Da jeg startede op med Kira var mit mål at tabe 6 kg. på 12 uger. Jeg havde født mit 3. barn 6 mdr. forinden og følte at de sidste graviditets kg. var begyndt at sidde alt for fast. Min rutine der hjemme på barsel var langsomt blevet drejet over mod alt for meget hyggespisning og for lidt målrettet motion.

Så motivationen var høj, selv om det hele kom lidt pludseligt og altså ikke var noget jeg længe havde overvejet. Resultaterne kom også hurtigt. Jeg holdt min kostplan, men brugte min treat day. På den måde skulle jeg aldrig se længere end en uge frem og det hjalp mig rigtig meget, hvis der var noget særligt jeg havde lyst til.

Ét er at få sin plan udleveret og vejledningen til hvordan man skal komme fra A til B. Men noget helt andet er, at gå skridtene! Hvis jeg ikke havde haft Kira på sidelinjen så var jeg aldrig kommet i mål. I starten gik det relativt nemt for mig. Jeg havde ikke svært ved at holde mig fra fristelser og kostplanen blev hurtigt en naturlig del af mit liv, ligesom ordet NEJ heller ikke var svært at bruge, når folk i god mening tilbød lækkerier.

Men da jeg 3 uger før mit forløb udløb, faktisk nåede mit mål på de 6 kg. så var det ligesom om, at der var noget der vendte sig inde i mit hoved. Når jeg kiggede i spejlet, kunne jeg jo godt se, at jeg skulle sætte mig et nyt mål. De 6 kg. var ikke nok og jeg skulle smide lidt flere for at blive tilfreds. Men når jeg kiggede på mit målskema, så var jeg jo færdig.  Og så synes jeg da også, at jeg havde fortjent at slappe lidt af, for jeg havde jo gjort det så godt.

Så dér ramte jeg motivationsmuren og pludselig blev det svært at overholde planen hver dag. Så i stedet for at være stolt over hvad jeg havde opnået og

knokle videre, for at få smidt det sidste, så gik jeg bare rundt og var konstant skuffet over mig selv.

Og havde jeg ikke haft Kira på det tidspunkt så havde jeg givet op. Før det tidspunkt, så var det tanken om, at skulle sende mine mål til hende, som gjorde mig standhaftig. Men pludselig fik jeg et behov for virkelig at blive holdt i ørerne og hun var rigtig god til at komme med argumenter og råd som fik mig tilbage på sporet igen.

Jeg nåede at tabe yderligere et kg. og har efterfølgende tabt endnu et. Altså 8 kg.  i alt pt. Og tænker at 2 mere så er jeg færdig.

Der hvor jeg halter mest er på træningssiden. Jeg har slet ikke fået trænet alt det jeg gerne ville og er ikke i tvivl om, at havde jeg virkelig givet den gas med træningen så ville billederne se endnu bedre ud. Men jeg har spillet med de kort jeg har fået givet og med 3 børn og en mand som gennem hele forløbet har været ude og rejse 3-4 dage om ugen samt læsning af HD om aftenen, så er jeg glad for det jeg har opnået og er stolt af mig selv!

Jeg synes også jeg har en vigtig rolle at spille overfor mine 2 døtre som jo har set med på sidelinjen gennem hele forløbet. I bund og grund så har dette forløb, for mig, handlet om at blive sund og stærk. Og vise dem, at det er vigtigt at passe på sig selv og sin krop. Vægttabet har været bonus. Og derfor gør det heller ikke så meget at opstramningen tager lidt længere tid. Kira har jo givet mig redskaberne og jeg ved hvilken vej jeg skal gå for at få det sidste med. Hun har også givet mig værktøjerne til at tackle nedturene og min egen dunken i hovedet hvis det har været en dårlig dag… eller uge! Træningen fortsætter vi lidt endnu, med primær fokus på mave og ben.

Jeg kan godt leve med, at man kan se på min krop at jeg har født 3 børn og det har også været vigtigt for mig ikke at blive alt for fanatisk, da jeg ikke ønsker at give mine børn en tro på, at de kun er gode nok hvis de er åleslanke. Jeg synes at mit forløb med Kira har givet mig mulighed for at leve på en måde som sender signaler om sund kost og glæde ved motion og træning. Jeg har kunne spise sammen med min familie og der har været plads til dage hvor kosten ikke var det primære.

På trods af at jeg ikke har trænet alt som jeg burde, så kan jeg alligevel se en stor forandring i styrken i min krop. Jeg har fx ikke været i stand til at løbe så meget som en km. de sidste 3 år, uden at få smerter i det ene knæ og humpe i flere uger efter. I går løb jeg for første gang en stille tur på 4 km. helt uden gener. Dette er helt klart også en glædelig gevinst, som jeg slet ikke havde regnet med.

Jeg kan på det varmeste anbefale Kira, både til kostforløb og som personlig træner og siger 1000 tak for mit nye liv!
– SV (Navnet er forkortet for grundet diskretion)

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før/efter: 12 uger - 10 kg