Skuldertræning: Front raise // Lateral raise

Før / Efter: Maria

unnamed

 

“Mit forløb ved Kira, har været det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Efter tre børn, har min identitet primært været mor. Efter jeg startede ved Kira, blev jeg tvunget til at rette fokus lidt på mig selv. Hvad jeg havde af mål og drømme, og hvad jeg gerne ville gøre for mig selv. Kira fungerede i processen som en fantastisk motivator. Ikke på et tidspunkt, har hun bedt mig sænke mine mål, men har hele vejen gjort det klart for mig, hvad der skulle til for at nå dem! Hun støtter og vejleder, og har en fantastisk evne til at følge op på en, når man har aller mest brug for det! Alle burde unde sig selv chancen for, at blive den bedste version af sig selv, og det kan Kira helt klart hjælpe med” – Maria

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skuldertræning: Front raise // Lateral raise