Sundhedstest: Se hvad lægen sagde om mit helbred

Det lavede jeg fredag den 13. – hvad med dig?

Reklame.
IMG_4074

Jeg så gyser! Jeg var åbenbart for meget en kylling til at se gyser om aftenen, så jeg tog gyser-skeen i den anden hånd og så den tidligt om morgenen. Jeg så Sinister og et par afsnit af Walking Dead. Jeg er sådan en der vågner kl. 6 næsten hver morgen, så hvorfor ikke slå tiden ihjel med splatter, hvad ellers.  :)

IMG_4091
Jeg brugte min computer og et hdmi kabel. Det er jo så smart. Jeg kan se alle mine yndlingsserier fra udlandet i stor format når jeg er hjemme i sommerhuset. Jeg overvejer faktisk helt at droppe TV3 viasat pakken. Skal jo ikke bruge den til noget, når jeg kan finde selvsamme film online.

Hvilken filmservice bruger i? Mangler inspiration :)

Jeg har i øvrigt også investeret i en dock station, så min telefon kan lade op eller spille musik uden af at den ligger og bliver ridset. Den kan købes her hos mackabler både til iPhone 4 og 5. Altså ikke at der er højtalere i den, men den kan stå fint på badeværelset og spille fave tunes mens der gøres i stand og den lader op til dagens gøremål.

Desktop3

hdmi kabel mac koster næsten ingenting og man skal ikke gå ud af døren for at finde det, det kommer nemlig til en med posten. Det passer til alle computere som er lavet indenfor de seneste år. Klik her for at købe: hdmi kabel mac.

Screen Shot 2013-09-14 at 8.59.04 AM

Hvis man er til gode priser, så kan jeg godt anbefale siden. I øvrigt kan man få maaaange andre fede tech ting, også dem man slet ikke vidste man skulle bruge. www.mackabler.dk

Desktop2

 

 

 

 

 

2 kommentarer

 • Jeg gik i gang med at se “Meeting Evil” med bl.a. Samuel L. Jackson, men den fangede ikke lige i aftes :-) … Jeg har den store antennepakke i min boligforening, men ser langt fra alle programmer – har mine favoritter og de resterende 20 kanaler ser jeg slet ikke. Jeg har Viaplay som jeg er rigtig godt tilfreds med og det gælder både dokumentarprogrammer og film. Viaplay har altid et eller andet man kan se, og der ligger også en masse dyre/naturprogrammer hvis man er til den slags :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Elsker Samuel L Jackson!! Tror ikke jeg har set den faktisk.
   Har overvejet netflix men de har meget gammelt jeg ikke gider se.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundhedstest: Se hvad lægen sagde om mit helbred