Til salg: Ilse Jacobsen kjole orange/guld SOLGT

Nedtælling…

hotairballoon-dayafter-02Jeg har fået en tur i luftballon af Dan i et års gave. Vi skal ud og flyve i maj når sæsonen åbner. Jeg kan sleeeet ikke vente. Det giver mig sommerfugle i maven, bare at tænke på det. Og så bare det, at jeg skal dele oplevelsen med ham. ♡
Har nogle af jer prøvet det?

LOOOOOOOVE.

4 kommentarer

 • Anna

  Hej Kira
  Jeg er ny i hele fitnessverden, men suger til mig af al den information og inspiration jeg kan finde! Jeg har fulgt med i hele din rejse og synes virkelig det har været fantastisk at se med fra sidelinjen. Du anbefaler en lille portion havregryn til morgenmad, hvilket jeg altid får som grød eller i skyr. Derfor er jeg interesseret i at høre din holdning til intermittent fasting og carb back loading, hvor kulhydrater gemmes til enten efter middag eller helt til om aftenen, og morgenmaden springes over så man træner på tom mave. Det skulle efter sigende øge fedtforbrændingen, men jeg træner om formiddagen og kan simpelthen ikke yde mit bedste på tom mave. Hvad er dine tanker? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hejsa
   Jeg kender ikke noget til det, jeg ved bare at jeg har fået anbefalet cardio på tom mave. Jeg ville aldrig selv træne på tom mave, idet jeg ville føle mig tom for energi og have svært ved at præstere. cardio er noget andet, og powerwalk på tom mave er ikke så svært som at løfte vægte, etc.

   Man skal gøre hvad virker for en. Hvis du får gode resultater og opretholder en sund levevis og din krop ikke bliver overbelastet, så hvorfor ikke? Det skader vel ikke at prøve nye ting. Det har kroppen jo også godt af :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Jeg gav min kæreste det sidste år, dog nåede vi det ikke i den sæson pga dårligt vejr de dage vi havde booket. Så vi satser på det i år :) og tror det bliver fantastisk ! Glæd dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til salg: Ilse Jacobsen kjole orange/guld SOLGT