Low (er) carb frozen yogurt

Til salg: Ilse Jacobsen kjole orange/guld SOLGT

Desktop

Den har kostet over 600 fra ny, kan dog ikke huske den præcise pris. Jeg sælger den for 345 kroner.
Jeg har gået med den een gang, det er på det billede du ser nedenunder og det var til Ringsted Festival for to år siden. Kjolen kan evt. beskæres så den bliver en kortere udgave som den der ses her (samme kjole, bare kort).
Efter jeg har tabt mig, kan jeg slet ikke have den på. Meningen var, at jeg ville bruge den som sommerkjole, men blev træt af at den var for lang til mig, fik aldrig lagt den op og nu er jeg altså blevet for lille til den.
Det er en størrelse 38 og den er i længden for lang til mig, som er 162 cm. Er du en 166-168 vil den passe dig fint både flad og høje hæle. Jeg synes den er pænest med et par lækre sandaler. Eller om alternativ, gør den kortere. :)

I livet har en den et bånd og er midten er lavet elastisk.

Vil du købe, kan jeg kontaktes på os@dkira.com

345 kroner er inkl. forsendelse.

MVI_013812327-1

Billedet er fra et gammelt indlæg, og her har jeg en bikinitop på under kjolen, også i guld. Den er bred foran, og de skulle jo nødigt hoppe ud :D

 

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Low (er) carb frozen yogurt