Fuldkornspizza med en lækker italiener

Ny livsstil: Kontroller dine portioner

IMG_4694

Som jeg sidder her til morgen og laver kostplaner, kan jeg selvfølgelig godt se, hvor den er gal med mine klienter. Kontrollen over deres portioner og den uligevægt der er mellem fedt, kulhydrat og protein er blandt andet noget af det.

Efter jeg er blevet mere bevidst om kost og dens “magt”, er jeg begyndt at tænke over ikke alene HVAD jeg putter i munden, men også hvor meget. Jeg er meget bedre til at sige nej nu. Før når jeg var mæt, og der stod slik eller noget andet jeg følte lyst til, spiste jeg det.

Jeg er i god stand til at undertrykke det nu. Det er  meget, meget sjældent at jeg føler jeg har overspist. Og jeg har heller aldrig dårlig samvittighed, når jeg giver plads til bare at hygge mig, uden regler og struktur. Bare ren hygge.
Det er fordi, jeg 80% af tiden, lever som jeg føler bedst og som holder mig sund.

Desværre fandt jeg ud af, at Low Carb High Fat slet ikke er for mig. Jeg tog på af det og efter en måned, havde jeg ikke lyst mere. Jeg savnede min havregrød om morgenen. Jeg har tabt mig to kilo efter jeg stoppede, hvis ellers det har nogen betydning. Det var bare for lige at skitsere, at jeg følte det gik den forkerte vej med LCHF for mig. Det virker måske for andre, jeg har valgt det fra. Får stadig min fedt, men lidt flere kulhydrater.
Derudover, får jeg mine proteiner, som udgør en stor del af min kost. Hvis den udgør en stor del af din, er det især vigtigt at huske at drikke 2 liter vand om dagen, jeg drikker nogle gange lidt mere. Helt op til 3.

Kontrol.
Kontroller dine portioner. Hvis du ønsker at tabe dig, put mindre på den tallerken og så skal der fordeling til. Det er en jungle i sig selv, jeg ved det, det er derfor folk hyrer mig til at lave arbejdet for dem :).

Derudover, du skal aldrig vælge en livsstil der ikke passer til dig. Det skal passe ind i dit liv på en måde, hvorpå det ikke virker uoverskueligt at ændre kurs.
Keep it simple. Enkelte skridt skal du tage, for at skabe store resultater og hold dig til det! Slinger i valsen vil ødelægge din fine balance. Det tager tid at ændre vaner, derfor er det vigtigt ikke at give op, men finde måder hvorpå det kan forenkles. Her er nogle tip:
Lav store portioner der kan deles op over en dag.
Hav altid rent tupperware og shakers klar.
Planlæg aftenen før eller stå en time tidligere op.
Når du hakker grønt, hak til flere dage eller hele dagen. Ellers kan du ikke lave andet end at hakke :)

Dette er ikke et hurtigt fix men nogle af reglerne der giver dig muligheden for at ændre dine dårlige vaner langt ud i fremtiden. Dejligt, ikke?

Nu har du læst min strategi, du må meget gerne dele din (e).

Nu kan du få en stor ISIS pakke med sukkerfri lækre godter med din kost og træningsplan, klik her

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkornspizza med en lækker italiener