Farvel til vinkeflæsket

Fitness-tendenser: Jeg slår mig løs!

Screen Shot 2014-01-30 at 9.38.56 PMHer er det TRX på vores seminar i fjor. Ole Cosmus underviser og jeg står og sveder i baggrunden….vist nok! Urban Fitness, Amager.

Jeg kaster mig over tendenser det næste stykke tid. Er der nogle tendenser I synes jeg skal afprøve? Før I gør det? Ja, det kan jo være, at I ikke tør, eller at I bare ikke gider spilde tiden. Jeg tester gerne, så kom endelig med forslag.
Jeg skal teste TRX (som jeg i forvejen elsker) i TRX CPH om nogle uger. Jeg har faktisk inviteret alle mine klienter med, med påhæng, så de kan blive forkælet lidt. Eller hvad man skal kalde det, det kommer jo nok til at gøre lidt ondt. Det er suspension træning med egen kropsvægt og meget hårdere end man måske tror. Jeg vil rigtig gerne tage uddannelsen når jeg er færdig med min kostvejleder uddannelse hos Henrik Duer. Jeg spår stor fremgang med hensyn til TRX.

Jeg har fået lov at få en time med en af deres dygtige instruktører, hvor vi får privatundervisning. Jeg var i overtalelsesmode i dag, det gik hvertfald fint at få ideen solgt ind. Omvendt, TRX CPH får jo også noget ud af det, ved at blive omtalt lige her, for eksempel.

Læs mere om TRX CPH her (de har også pilates hold)

Det næste jeg skal teste er Pilates og så skal jeg teste Energii. Jeg giver ikke anmeldelser, jeg fortæller blot om oplevelsen, så kan I selv vurdere om det er noget for jer.

Nu må I ikke sende mig til spinning, vel? Jeg er ikke så sikker på at det er noget for mig!

7 kommentarer

 • Ӏ have beеn reading out а few of your articles and і can claim pretty clever stuff.
  Ӏ wіll surely bookmark your blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fed idé at teste tendenser! TRX er jeg også stor fan af, det er jo fantastisk hårdt kun at bruge sin egen kropsvægt på den måde!

  Jeg træner selv et 4 split program ren styrketræning og powerwalker en smule ved siden af, så har ikke rigtig tid (dårlig undskylding, læs: overskud fordi jeg altid er øm i hele kroppen) til at prøve andre ting af. Derfor kunne det være fedt hvis du ville teste noget helt andet, fx. bikram hot yoga? :D

  Anna – http://wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jo Kira, spinning var netop det jeg tænke på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  TRX er fedt! Alle kan være med og du kan selv bestemme hvor hårdt det skal være når det er egen kropsvægt. Synes du skal gå ind og læse om TFW!!! Og igang med det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TRX er genialt :-) .. min søn investerede i TRX for 3 uger siden, og han er vildt begejstret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Wraae

  Har du prøvet bodyflow? Det er et hold der er i det fitness center hvor jeg træner, jeg har ikk selv prøvet det, det bliver beskrevet som en blanding af yoga og pilatis. Jeg har for nogle år siden (før 2 gravidteter) været glad for yoga og vil gerne vide om det er et godt måske bedre alternativ :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha spinning.. Den var god:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til vinkeflæsket