Man må godt stjæle fra børn!

Det lavede jeg på min fødselsdag

Først, var der lagkage på arbejdet. (Det ene af dem). Men hvor søde er de lige? Og blomster. Så var det frokost med Sarah Louise. Hun ringede klokken ni om morgenen på min fødselsdag, altså den 29.november, så jeg troede jo straks der var ild i hendes hår. Sarah er ALDRIG oppe før 10 mindst!
Men næhhh, hun ville såmænd bare forkæle mig med gaver og frokost, så Opi og jeg dukkede naturligvis op! Det var rigtig hyggeligt, vi fik lige pløjet igennem alt fra privatliv til arbejde, men sådan er kvinder jo.

Jeg fik også lige sørget for, at sætte en ny blog op til en ny blogger her i entertainment klyngen (mit andet job), nemlig Ann Lind, filmanmelder (Go morgen Danmark/Go aften Danmark), så nu ved I, hvor I skal kigge hen når I skal have stjerneinterviews og anmeldelser.

Senere på dagen, tog jeg forbi Boliga og sagde hej til Ricco. Ricco er medstifter af Boliga. Jeg skal nemlig interviewe ham til Radio 24/7, mere om det senere. En god kop kaffe og videre med hyggelige “gøremål”.

Om aftenen tog jeg til middag med min søde, sjove ven, Jimmy Bøjgaard, som inviterede mig på sushi.

Helt ærligt, efter det og alle de dejlige mennesker, var jeg altså lidt træt. En lang dag, blev dermed afsluttet med putte-tur med min ene kat og min eneste hund.
Før jeg gik i seng, fik jeg lige gjort en af mine yndlingsmennesker opmærksom på at han havde glemt min fødselsdag. Jeg elsker at give folk dårlig samvittighed, især fordi jeg er en lort til at huske andres fødselsdage – også hans :-). Selv min otte-årige søsters glemte jeg :-/. Det er min fars og dems skyld, de kunne jo bare ha mindet mig om det. Findes der ikke en fødselsdags app af en art???

Som OM at det var nok. Dagen efter, tog jeg ud og spiste fødselsdagsmiddag med min gode ven Jesper, og efterfølgende på Bar 7 i Studiestræde. Så er den fødselsdag også fejret. Nu er jeg officielt 37!!

XOXO Kira

3 kommentarer

  • dkira

    Haha! Det var da skønt! Tak! Ingen stoffer, god form og ordentlige sengetider. SÅ er man godt stillet måske.
    Tak for det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    37?!

    Helt seriøst og fedter ikke, men troede SERIØST du var 29?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • S.l

    En dejlig dag:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må godt stjæle fra børn!