Nedtælling...

Jeg fik vinger i weekenden – se hvad jeg lavede

Desktop

Jeg fornemmer foråret. Men med forår kommer også klargøring af sommerhus. Jeg har brugt to hele dage på at lege crossfit i min have:
Slæbe store træstubbe væk fra plænen, slæbt brædder der har ligget alt for længe helt væk og hen foran soveværelsesdøren. Der kan de slå deres folder som terrasse i den nærmeste fremtid, hvilket jeg glæder mig til.
Kører ting væk i trillebør, feje blade, osv.

Hvor får jeg lige al den energi fra? Mine vinger får jeg af at spise sundt, og stå tidligt op.
Sund, god kost giver masser af energi. Kombineret med en masse væske.
Se lige her, hvad der gav mig vinger sidste år – ja, I har nok gættet det.

Screen Shot 2013-04-29 at 9.11.56 AM

Yup, jeg havde vinger hele weekenden og resultatet er så godt. Jeg har det hvertfald bedre nu, hvor jeg har fået trænet OG foretaget mig noget fornuftigt på een gang. Det er en lettelse, faktisk. Kender I ikke det? Jeg føler mig hvertfald en byrde lettere.

Hvad inspirerer jer? Hvad giver jer vinger til dagligt? Er det fordi I elsker jeres liv, arbejde, har arbejdet ekstra hårdt for noget?

Lad jer inspirere her
– Masser af underholdning.

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtælling...