Medina-den rigtige Medina

Fødselsdag: Lidt i billeder

PicMonkey Collage coverDen 30.november, 2014:
Som nogle ved, lejede jeg en biograf kl. 9 om morgenen, en søndag, dagen efter min føsdseldag, og inviterede 75 venner og familie ind for at se Gone Girl. En rigtig god ide, hvis jeg skal selv sige det.
De blev ved ankomst forkælet med små bøtter med slik, mandler, chokolade og chips og så med de lækreste donuts fra The Donut Shop på Østerbro.

Jeg har ikke fået donuts længe og det er lidt bevidst fra min side af, for lige med donuts har jeg svært ved at stoppe ved en, det bliver måske til lidt mere. Jep, jeg har spist 6 donuts i træk. Uden problemer! Det gjorde jeg, da Helle Nielsen og jeg skulle fra England efter jeg stillede op i den der bodybuilder konkurrence derover for TLC og Discovery. Helle og jeg delte en æske med 12 donuts fra Krispy Creme. Fra vi kørte til lufthavnen i England til vi landede i Kastrup. Det så ikke specielt underligt ud, at Helle og jeg stod på flygangen og spiste den ene donut efter den anden. Slet ikke.

Under filmen fik folk også champagne, kaffe, the, etc. Den med champagnen, det blev en hel flaske mellem Mirja og jeg, men det er ikke helt unormalt. Hun er sådan lidt tørstig. Hun er jurist, men går under navnet Plørefuldmægtig

Efter filmen, havde min meget dejlige forlovede, sammen med en af mine meget gode veninder der er sangerinde, lavet en overraskelse. De havde samlet billeder fra mine venner og familie, samt fra min barndom. De havde alle skrevet en hilsen på en seddel, og taget et billede af dem selv, så det kunne indgå i en collage. Maria havde lavet musikken til. Det blev så vist på lærredet efter filmen<3. Jeg blev altså ret rørt over deres flotte indsats. :-)
Dagen startede med andre ord helt perfekt. Efter filmen, serverede vi sandwich og kager. Kagerne var fra Kokkens Catering på Vesterbro. Desuden var der masser af snacks, henholdsvis øko produkter fra Urtekram og ISIS (slik og kager uden sukker). Jeg havde knækket deres sukkerfri chokolade i småstykker kombineret med mandler fra Urtekram.
Eller lad os sige, min veninde Bella havde. Hun fløj ind fra London og blev sat direkte til at fabrikere små bøtter med slik!

De smagsfulde Cheesecake kager var med hindbær mousse og de lækre brownies med lakrids og karamel. Desuden var der en glutefri/laktose/vegansk kage.

Til dem der ville have sodavand, havde jeg fået SodaStream til at stille sodavand og maskiner til rådighed. Både i light og almindelig-se alle (der er mange) varianterne her

Screen Shot 2014-12-19 at 10.51.02 AM
Man kan købe sin maskine, ekstra flasker og sodavand samt kulsyrepatroner i de fleste isenkræmmere og online.  Man skal ikke bruge strøm til den, så på den måde er den også nem. Har også set et udvalg i Silvan.
Jeg har to maskiner, den er der bedst i test og så en sort som den du ser på billedet. Vi har jo to steder boligmæssigt, og jeg kan slet ikke overskue tomme flasker, derfor er jeg rigtig glad for SodaStream. Noget andet er, at jeg får drukket mere vand hvis det er danskvand.

Som det ses, fik jeg ret mange gaver. Jeg kan slet ikke komme mig over, hvor hyggeligt det er, at åbne gaver når man giver sig rigtig god tid til det. Jeg åbnede dem først et par dage efter min fødselsdag og fik da også sat gaverne sammen med de rigtige mennesker. Der er een jeg ikke kan finde ejermanden på, det er en flot Georg Jensen kagespatel. Læser du med her, vil jeg gerne lige have heads up :).
Arrangementet sluttede klokken 15 hvilket var perfekt for der var dagen nemlig stadig ung, kan man vel sige!
Bella og jeg sluttede af på julemarked på Strøget.
Her er foreløbig lidt billeder. Jeg har nogle flere, skal lige ha sortereret i dem, der er 500 stks.

PicMonkey Collagesod PicMonkey Collagefood PicMonkey CollagegaverBemærk skøre Henrik i bilen :D. Min veninde Annika og hendes mand tog mine gaver med hjem for mig

PicMonkey Collagestream PicMonkey CollagePlørefuldmægtig får sig lige lidt guf. En til hver hånd og så mig og min lillesøster Kristina før donuts helt forsvandt – det gik ret stærkt før de næsten var væk – kæmpe hit!

IMG_3223SodaStream har fået nye flasker eller også følger jeg ikke helt med, fede er de hvertfald. Jeg bruger dem til andet end SodaStream, jeg bruger også en til træning, der kan være masser af vand i, og de er gode at holde på. Desuden er de flottere end alm. flasker

image_00010

IMG_3415

Isis chokolade og kager fra Urtekram

IMG_8835IMG_8759Far og forlovede :)

IMG_8583Til sidst vil jeg lige sige mange tusinde tak til de skønne gæster og min assistent Christina for at trylle både video, gaver og billeder frem fra mine fantastiske klienter. TAK for gaver og det hele!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medina-den rigtige Medina