The craziest "DHL" you will ever see (video)

Looks can be deceiving

Kan du se det her billede af Bonnie & Clyde? Ja, tak! Søde og rare ser de ud. Uskyldige som spejderne fra Fjeldgruppen…Det er Bonnie & Clyde! De er ikke spor tilregnelige. Jeg bor sammen med to, der er mindst lige så uligevægtige.

Hej, jeg hedder Opi. Jeg er en grand danois, der skal passe på huset. I stedet, krøller jeg mig sammen så jeg bliver på størrelse med en rottehund, og er fuldstændig døv og blind overfor alt hvad der foregår omkring mig, da min prinsessesøvn står øverst på listen. Jeg står helst ikke op før kl. 10, og så er det sådan set underordnet om der er ild i dit hår eller du har tænkt dig at jeg skal ud og gå. Tak!

Photobucket

Hej, jeg hedder Alfie. Jeg meget tilregnelig, har ikke psykopatiske træk, er en sød kat, der kommer godt ud af det med alle skovens dyr. Altså, så længe de holder sig på afstand, ikke bygger hjem, net, graver huller, siger lyde, spiser af foderbrættet, ligner en grand danois, eller noget andet irriterende lige i nærheden af mig. Ud over det, er jeg virkelig rar og venlig.

Photobucket
PhotobucketFhj

Photobucket


2 kommentarer

  • Kira

    Ja, de er dovne som bare pokker. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kender det alt for godt, min GD er på samme måde, er ikke til at rive ud af soveværelset om morgenen, men mere end klar når det er sove tid, selv om man har sovet i sofaen det meste af dagen, men lige har energi nok til et par gå ture… livet er åbenbart meget hårdt for en GD

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The craziest "DHL" you will ever see (video)