watch: vild med comedy

utaknemmelige bæst!

Som OM jeg gider gå tur i stormvejr! Jeg så kun een udvej: At lære min hund at gå på kattebakke. Nu siger jeg kattebakke. Det der…det der er min elskede fodbalje. Jeg bruger den til at tage fodbad, hvilket er noget jeg ynder at gøre ofte. Nu er jeg så gået på kompromis og vil lade Opi bruge den til toilet så vi ikke skal ud i det uvejr og i stedet nyde at sidde herinde og spise hjemmelavet konfekt og tygge på ben.
Se det blik hun giver mig? Jeg har endda puttet goodies i baljen, den burde ligge lige til højrebenet.
UtakNEMMELIG, siger jeg bare! Æv.

Jeg må hellere tilføje…: Til jer der ikke har min humor og ikke kan se ironien i, at jeg prøver at proppe en Grand Danois numse ned i en balje, så er det altså for sjov. Tænk at jeg er nødt til at nævne det, men åbenbart! :-)

Opi overvejer. Hun kan ikke lide regnvejr, men har ikke helt styr på konceptet her. What to do?

En af mine naboers PC voldte hende store problemer, så hun kom forbi og fik hjælp. Som tak, fik jeg vin og hjemmelavet konfekt!

4 kommentarer

  • Trille

    Hehe, kig lige på de sidste to billeder…. Det ligner, at Opi har en mega hat på ;D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

    Bare en anelse :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søren Carlsen

    Aaarh. Prøver du virkelig at få en hund til at skide hvor der er mad. Ja JEG forstår sgu’da godt den ik’ fatter en bjælde. Det er da unaturligt. Mistænker endda dyret for at kende sin ejer godt nok til at vide at det er et trick der er HELT hen i vejret.

    Forstår altså godt den bare sidder og glor på dig som om du er HELT ude i hampen. Sporer jeg lidt medlidenhed i dens blik ???

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

watch: vild med comedy