In your dreams!

The craziest “DHL” you will ever see (video)

Go, team Chicalogic!! 

For en uge siden ringede jeg til Mascha, og spurgte om hun ville være med til at løbe for mit hold til DHL. Det er ikke noget hun har prøvet før, men instillingen var bestemt opmuntrende og hun sagde ja. Jyder er jo generelt bare mere medgørlige.


En af de ting, der gør det underholdende at være sammen med Mascha, er at hendes selvironi ingenting fejler. Her taler vi om en pige, der nærmest ingen grænser har for hvad hun vil lade sig udsætte for, så længe det afkaster et godt grin hos hende selv og ikke mindst os andre.

Mascha og jeg arbejder begge ret godt under pres, vil jeg mene. Pres, forstået på den måde at jo mere folk klapper, jo mere yder vi. Vi er som to cirkusheste – showponies, der lige løfter en ekstra tand, når arbejdet giver øjeblikkelig afkast i form af publikumsmedvind. (Jeg tror faktisk, at jeg kan høre Mascha vrinske på et tidspunkt…?)

En anden ting man skal vide om Mascha er, at hun arbejder bedst når der er mad i sigte. Gerne inden for rækkevidde! Det tog jeg naturligvis med i tankerne, da jeg spurgte Mascha om hun ville deltage. En fiskestang med en plade chokolade for enden, ville helt sikkert kunne få os i mål. Jeg har ikke video af målstregen, men jeg kan afsløre at vi nåede over med en god tid. Jeg tror dog ikke det er tilladt at løbe to på en gang, så det var nok derfor at vores tid nærmest mindede om noget Forrest Gump udrettede. Angående tiden, så glemte vi at aflevere chippen, den skulle ha siddet på Maschas sko, da hun var nummer fem. Det havde vi så også glemt. Tænk, vi nåede da at spise lidt grillmad og hygge os før det gik op for mig at den skulle afleveres, men vores tid er stadig bedre end de flestes. Jeg kan kun anbefale at løbe to og to. Det andet er da fjollet! (Håber så sandelig ikke at DHL læser med her…!)

Besøg Chicalogic.dk og download ChicaPC-fix helt gratis

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

 

3 kommentarer

  • Per Abildgaard Nielsen

    Der er lidt von Trier over kameraføringen. Går I ikke mere end I løber? Kan ikke løbe selv er bedre til cykling.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke piger!

    Som en af jeres favorit decipliner, så er jeg virkelig stolt er jer:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er et par Lækre piger,gad vide om jeg kunne få jeres autograf,Jeg tænker meget på en pige der hedder anne,hun er ikke så kendt som jeg men hun er også en sød og klog pige. Klem fra jydeland;0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In your dreams!